sende amma hızlıymıssn haaBen evlendim 3.ay hamile kaldim ne var
İşte aranan kan bulundu :)Benim eşim çok düzenlidir.bazen benim arkamı topladığı olur:))
Ne kadarlik evlisiniz:)sende amma hızlıymıssn haa
niye kız ilk gece hamile kalan tanıdğım bir sürü kişi varsende amma hızlıymıssn haa
Ayyy keske bende boyle dusunsem sfamin dağınıklığını gorunce bi kasik suda bogasim geliyorya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin verme
Ben evlendim 3.ay hamile kaldim ne var
ya kız sen nüfus planlaması müdürü felan mısın ?yapacak işte karışmayalım lütfen
sen onun öle dediğine bakma kendi gözlerinle görrBenim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem
Ayyy keske bende boyle dusunsem sfamin dağınıklığını gorunce bi kasik suda bogasim geliyor
nasıl baş etti peki yaBenim ablamda ikinci ayında hamile kalmıştı sonra cocugunu dogurdu cocugu 6 aylıkken ikinciye hamile kaldı seninki gene bişey değil. :)
Ben tezcanliyim hemen olup bitecek bidaha ugrasamamsende amma hızlıymıssn haa
sen onun öle dediğine bakma kendi gözlerinle görr
bacım oda eşim ceketini atsa hamile kalıyorum diyenlerdenBenim ablamda ikinci ayında hamile kalmıştı sonra cocugunu dogurdu cocugu 6 aylıkken ikinciye hamile kaldı seninki gene bişey değil. :)
hahaha al bendende okadar 100 point bizim eşlere ozmnBenim eşim çok düzenlidir.bazen benim arkamı topladığı olur:))
ahahah evlende sen gör anyayı konyayı o zamnnnnAsıl o görecek odemek isterdim ama evlenince işler öyle yürümüyor sanırım
nasıl baş etti peki ya
iyi gene doğumdan haberi olmuşValla büyütüü şuan biri 13 yasında diğeri 12 :))
İşin komik tarafıda ablam ikinci hamileliğini 4 aylıkken öğrendi sonra 7 aylıkken cocugu erkek dogumla dogdu
bacım oda eşim ceketini atsa hamile kalıyorum diyenlerdenaman neyse gülmüyüm şimdi başıma felan gelir
iyi gene doğumdan haberi olmuş