gurbette olmak cok zordur seni anlıyorum cnm allah yardımcın olsun cocuk olunca daha da bir zorlaşır eşin ne iş yapıyorEvlilik güzel gidiyor çok şükür. Tek sıkıntım olduğum şehirde kimsenin olmaması:)bende burda zaman geçiriyorum:)
onu bıraktır bir şekilde uyudumu sallama bırak 5 dakika sonra uyansn yinede sallama zamanla düzene girer... uyudumu sallanmak istemez bende öyleydm canm cünküAynen valla napalim saglik olsunda ben su besigi birakmazsa surekli sallanmak isterse diye korkuyorum birakmazsa tatil falan hayal olur
bebiş var mı canım ?Evlilik güzel gidiyor çok şükür. Tek sıkıntım olduğum şehirde kimsenin olmaması:)bende burda zaman geçiriyorum:)
Evet zor.Bi kişi olsa arkadaş falan yine iyi olur da oda yok.Tek gördüğüm kişi apartman görevlisi:) bazen günlerce dışarı çıkmadıgim oluyor.eşim veteriner hekimgurbette olmak cok zordur seni anlıyorum cnm allah yardımcın olsun cocuk olunca daha da bir zorlaşır eşin ne iş yapıyor
Yok henüz:)bebiş var mı canım ?
9 aylık evliymiş ne bebişi kızbebiş var mı canım ?
anladm canm eşin gelince cık gez dolaş sende..onla beraber cıkın.. insan sıkılır bunalır cok hklsn bir şekilde cevre edinmye bak yoksa ck zorlanırsn valla.. cok iyi anlıyorum seni benm burda annem oldu halde cok sıklyrm bunalyrm zaman zaman...Evet zor.Bi kişi olsa arkadaş falan yine iyi olur da oda yok.Tek gördüğüm kişi apartman görevlisi:) bazen günlerce dışarı çıkmadıgim oluyor.eşim veteriner hekim
demi ben onu diyemeyecem evde olsam oglan beni boş bırakmadıgı içn daha cok yoruluyorum
işte daha az yoruluyorum vlla evlimisn bekarmsn canm
mesai saatlern kaç kaç
onu kaçırmışım9 aylık evliymiş ne bebişi kız
bende o kategoriye giriyorum ama o kadar zor ki ... valla allah yardımcısı olsun bütün annelern.. mesai saatlernde güzelmş canmBekarım 24 yasındayım ç08:00-17:00 mesait saatlerim:)
Çalışan evli ve cocuklu kadınlara hayranım vallahi inşallah evlenince bende böyle olabilirim
lütfen bekarları evlilikten soğutmaya çalışmayalım.KAMU SPOTU
hadi ordan sen sogutmada biz sogutmayız bikere tamam mılütfen bekarları evlilikten soğutmaya çalışmayalım.KAMU SPOTU
Öyle yapıyoruz haftaiçi olmasada hafta sonu mutlaka sinemaya yemeğe yürüyüşe falan gidiyoruz.alıştım artık mecburen:)anladm canm eşin gelince cık gez dolaş sende..onla beraber cıkın.. insan sıkılır bunalır cok hklsn bir şekilde cevre edinmye bak yoksa ck zorlanırsn valla.. cok iyi anlıyorum seni benm burda annem oldu halde cok sıklyrm bunalyrm zaman zaman...
az önce biride ben oldum çaktırmayınbenim çevremde sogutmaya calışan insan dolu
zamanla daha cok alışırsn bebişinde olursa inşallah sana yoldaş olurÖyle yapıyoruz haftaiçi olmasada hafta sonu mutlaka sinemaya yemeğe yürüyüşe falan gidiyoruz.alıştım artık mecburen:)
aman canım hiç onları dikkate alma . sevdiğin kişiyle yaşamak bebişinin olması felan bunları tatmak çok güzel duygular kesinlikle evlen ha olumsuz yanları yok mu var ama dünyanın en güzel şeyibenim çevremde sogutmaya calışan insan dolu
tabikine konuştunuz bu kadar bacılarrrr benim gözler yok artık pertt
kim konuştu bu kadar söyleyin bakalım
zaten sen elebaşısın . @Bitta evlilikle ilgili söylediklerine kesinlikle inanmaaz önce biride ben oldum çaktırmayın