Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Buyuk kiz aksam gelir aksam balik var sanirim malum yemek yapamiyorum :) offf cok aciktim ben :)

Buyuk kiz aksam gelir aksam balik var sanirim malum yemek yapamiyorum :) offf cok aciktim ben :)
bizde akşam eşim gelince yapıyoruz yemekleri oglan durursa ben yapyrm durmassa ben bakıyorum eşim yapıyor böyle böyle idare edilecek canm napacaksn yoksa olmuyor işte.. tabi bize hiç vakit kalmıyor orası ayrı.

bizde akşam eşim gelince yapıyoruz yemekleri oglan durursa ben yapyrm durmassa ben bakıyorum eşim yapıyor böyle böyle idare edilecek canm napacaksn yoksa olmuyor işte.. tabi bize hiç vakit kalmıyor orası ayrı.
Aynen valla napalim saglik olsunda ben su besigi birakmazsa surekli sallanmak isterse diye korkuyorum birakmazsa tatil falan hayal olur

hoşbulduk işten sıkılıp kendimi kk ya attım vallahi :)
ahh diyorum keşke evde olsamda şöyle güzel demli bir çay içsem ayaklarımı uzatsam ahh ahh :)
demi ben onu diyemeyecem evde olsam oglan beni boş bırakmadıgı içn daha cok yoruluyorum
işte daha az yoruluyorum vlla evlimisn bekarmsn canm
mesai saatlern kaç kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…