- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Buyuk kiz aksam gelir aksam balik var sanirim malum yemek yapamiyorum :) offf cok aciktim ben :)ek gıdaya tam olarak geçtiğinz zaman bu sorun kalkar ortadan acıkmıyorlar bol bol geziyorlar
ama bu seferde bebek arabasında al beni kcuagına diorlar ya benm oglanda bayılır gezmeye yaz gelsin hep gezdirecem iş cıkışları babasıda gezdirir zaten anannesi de gezdirir.. alışşınlar herşeye.
şimdi napıyor ya senn büyük kız geldim i okuldan annesi
akşama ne pişirdin
Hosgeldin taze gelin :)Merhaba adana li olup gaziantep te yaşamaktayim 9 aylık evliyim:)
ana yeni gelin buMerhaba adana li olup gaziantep te yaşamaktayim 9 aylık evliyim:)
Hoşbuldum:)Hosgeldin taze gelin :)
Kek neyimde olsun boscay olmazana yeni gelin bu
kalk bize çay yap yeni gelin oturmaz
bizde akşam eşim gelince yapıyoruz yemekleri oglan durursa ben yapyrm durmassa ben bakıyorum eşim yapıyor böyle böyle idare edilecek canm napacaksn yoksa olmuyor işte.. tabi bize hiç vakit kalmıyor orası ayrı.Buyuk kiz aksam gelir aksam balik var sanirim malum yemek yapamiyorum :) offf cok aciktim ben :)
tatlıda olsun ah ah bunları yapmayalı cok uzun zaman oldu cocuktan sonra vallahiKek neyimde olsun boscay olmaz
Aynen valla napalim saglik olsunda ben su besigi birakmazsa surekli sallanmak isterse diye korkuyorum birakmazsa tatil falan hayal olurbizde akşam eşim gelince yapıyoruz yemekleri oglan durursa ben yapyrm durmassa ben bakıyorum eşim yapıyor böyle böyle idare edilecek canm napacaksn yoksa olmuyor işte.. tabi bize hiç vakit kalmıyor orası ayrı.
yap valla hayır demeyiz heme yumuluruzKekler çaylar börekler çörekler yaparım size:))
Oooo iste bu lafi cok sevdimKekler çaylar börekler çörekler yaparım size:))
selamlar hoşgeldinn canm
Evlilik güzel gidiyor çok şükür. Tek sıkıntım olduğum şehirde kimsenin olmaması:)bende burda zaman geçiriyorum:)yap valla hayır demeyiz heme yumuluruz
nasıl gidiyor evlilik taze gelin
Bende evdeyim:)Anaaaa burda herkeş calisiyo bi benmi tembelim yahu
Heh iyimis o zaman yalniz degilim :)Bende evdeyim:)
demi ben onu diyemeyecem evde olsam oglan beni boş bırakmadıgı içn daha cok yoruluyorumhoşbulduk işten sıkılıp kendimi kk ya attım vallahi :)
ahh diyorum keşke evde olsamda şöyle güzel demli bir çay içsem ayaklarımı uzatsam ahh ahh :)