Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

ek gıdaya tam olarak geçtiğinz zaman bu sorun kalkar ortadan acıkmıyorlar bol bol geziyorlar
ama bu seferde bebek arabasında al beni kcuagına diorlar ya benm oglanda bayılır gezmeye yaz gelsin hep gezdirecem iş cıkışları babasıda gezdirir zaten anannesi de gezdirir.. alışşınlar herşeye.
şimdi napıyor ya senn büyük kız geldim i okuldan annesi
akşama ne pişirdin :KK14:
Buyuk kiz aksam gelir aksam balik var sanirim malum yemek yapamiyorum :) offf cok aciktim ben :)

Buyuk kiz aksam gelir aksam balik var sanirim malum yemek yapamiyorum :) offf cok aciktim ben :)
bizde akşam eşim gelince yapıyoruz yemekleri oglan durursa ben yapyrm durmassa ben bakıyorum eşim yapıyor böyle böyle idare edilecek canm napacaksn yoksa olmuyor işte.. tabi bize hiç vakit kalmıyor orası ayrı.

bizde akşam eşim gelince yapıyoruz yemekleri oglan durursa ben yapyrm durmassa ben bakıyorum eşim yapıyor böyle böyle idare edilecek canm napacaksn yoksa olmuyor işte.. tabi bize hiç vakit kalmıyor orası ayrı.
Aynen valla napalim saglik olsunda ben su besigi birakmazsa surekli sallanmak isterse diye korkuyorum birakmazsa tatil falan hayal olur :KK43:

hoşbulduk işten sıkılıp kendimi kk ya attım vallahi :)
ahh diyorum keşke evde olsamda şöyle güzel demli bir çay içsem ayaklarımı uzatsam ahh ahh :)
demi ben onu diyemeyecem evde olsam oglan beni boş bırakmadıgı içn daha cok yoruluyorum :KK53:
işte daha az yoruluyorum vlla evlimisn bekarmsn canm
mesai saatlern kaç kaç :KK14:

X