ooooBen hamileyken canım bir türk kahvesi çekerdii telvesine kadar yerdim valla. Sonra canım acayip acayip şeyler çekerdi. Kireç yemek istiyordum ananemin duvarlarını yemek istiyordm alçı falann. Bazen oluyormuş öylegizli gizli düşen badana boyasına dil götürmüşlüğüm vardır pika deniyormuş. Eşime diyordum ki eve gelirken 1 ekmek, domates, biraz da alçı :-D isin espirisi tabi
nerdesin sen hıı nerdesinn üşenirsin tabi bu kadar geç kalırsan
yumuruklarm demedm mi ben sana
Iyi bende azcik oglusumu gezdirdim teyzesi kizmaaaa bizee ne cene varmis ne cene varmis sizde ozet gecin bakimKız 300 mesaj okunur muiyidir valla ne olsun.. Çocuk cocuk uğraşıyoruz. Senden naber?
bende aynı durumla karşılaştımOfff offf offf neler yazilmis usendim okumaya yahu nabersiniz kizlar???
a. selam gel gel bacımmmSelam gışlarrr:)
bak yine benm üstüme atacaklarbende aynı durumla karşılaştım
abla diyelimm biz sanaSiz bilirsiniz
Öyle bir büyüyorlar ki , bi bakıyorsun koca adam olmuşlar , gerçi benim ufaklık tam büyüdü sayılmaz ama sizinkilere kıyasla büyüdü diyebilirim
bu topik hepimizin bikere ben olmadım zamanlarda sizin size emanet o zaman kime suç bulacaksnz cok merak ettime ama topik senin
Katiliyorume ama topik senin
geçmiyorum merakından çatla bananeIyi bende azcik oglusumu gezdirdim teyzesi kizmaaaa bizee ne cene varmis ne cene varmis sizde ozet gecin bakim
Sen olmucan topikde bak buna gulerim Dbu topik hepimizin bikere ben olmadım zamanlarda sizin size emanet o zaman kime suç bulacaksnz cok merak ettim
sen demi bari sen ypamasaydn beKatiliyorum
akşamları girememSen olmucan topikde bak buna gulerim D
Hava superrr tabi cok gezemedik 1 saat benim sipa acikti emmek istedi sokak oratsindageçmiyorum merakından çatla banane
nereleri gezdiniz bakym annesi iyi olmyş havalar nasıl oralardabenm ogluşmda iş cıkışıma gelecek annannesi dolaştıracak biraz evde sıkılıyorlar cocuklar..
gel gel okuma bi ara özet geçeriz tanıt bakem kendini bizlereNe konuştunuz bu kadar:)) valla bende üsendim okumaya:))
ek gıdaya tam olarak geçtiğinz zaman bu sorun kalkar ortadan acıkmıyorlar bol bol geziyorlarHava superrr tabi cok gezemedik 1 saat benim sipa acikti emmek istedi sokak oratsinda
olur olurKizlar valla okumasi cok zor bana cevap vercek olusaniz beni etiketleyinde sadece onlari okuyum olmami :)
Merhaba adana li olup gaziantep te yaşamaktayim 9 aylık evliyim:)gel gel okuma bi ara özet geçeriz tanıt bakem kendini bizlere