Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

oooo seninki baya ileriymiş bende duymuştm öyle oluyormş mesela bir arkadaşım vardı onunda canı toprak istemişti.. ciddi ciddi.. birde erkek bebişlerde aşerme sanrm cok daha oluyormuş .. dogumun zor oldu mu

Siz bilirsiniz
Öyle bir büyüyorlar ki , bi bakıyorsun koca adam olmuşlar , gerçi benim ufaklık tam büyüdü sayılmaz ama sizinkilere kıyasla büyüdü diyebilirim
abla diyelimm biz sana
sanki hiç büyümeyecekler miş gibi oluyorda zaman cok cabk geçiyor aslnda
benm oglan 9 aylık ama hala kendime gelmiş değilim bilyrmsn ruhen olarak piskolojik olarak birde işe başladm daha cok yorucu artık herşey.. ev iş yemek eş cocuk temizlk

Iyi bende azcik oglusumu gezdirdim teyzesi kizmaaaa bizee ne cene varmis ne cene varmis sizde ozet gecin bakim
geçmiyorum merakından çatla banane
nereleri gezdiniz bakym annesi iyi olmyş havalar nasıl oralarda benm ogluşmda iş cıkışıma gelecek annannesi dolaştıracak biraz evde sıkılıyorlar cocuklar..

Hava superrr tabi cok gezemedik 1 saat benim sipa acikti emmek istedi sokak oratsinda
ek gıdaya tam olarak geçtiğinz zaman bu sorun kalkar ortadan acıkmıyorlar bol bol geziyorlar
ama bu seferde bebek arabasında al beni kcuagına diorlar ya benm oglanda bayılır gezmeye yaz gelsin hep gezdirecem iş cıkışları babasıda gezdirir zaten anannesi de gezdirir.. alışşınlar herşeye.
şimdi napıyor ya senn büyük kız geldim i okuldan annesi
akşama ne pişirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…