Hadi oradan gördüm kenardan kenardan muhallebiyi götürüyorsun fark etmediğimi mi sandın. Her şeyi görürüm her şeyii
haklsn canm bebişede zor oluyordur allah yardımcın olsun inşallah sennde ek gıdaya geçtiniz mi bebişin huysuz mu.. uykuları felan nasıl
o zaman abla mı diyeceğiz şimdi sana
ah bi büyüselerdi vallahi anne ollmak cook ama cook zormuş yahu
bakıor canm zararlı bilyorm ama napym.. cocuk bütün gün evde sıkılıyor bir yere cıkamıyor havalar düzelmedi.. illaki izliyor zararı cok ama bir süreden sonra olmuyor işte..
bizdeezberledik artık
rafadan tayfa
ege ile gaga
harika kanatlar
elifin düşleri
keloglan
bizde bakoruz eşim hür dikkat cizgi film izliyor akşamları
baktn coook konuşulmuş dal gitsin bacm boşverYok şekerim , Nescafe yasak
Kafa kalmadı aynen sayfalara bakınca , tam okuyamayip hemen damladım
şimdi napıyor yaYa benim bebiş kendi videolarına bakıp bakıp gülüyorkendiyle dalga geçen insan modeli ahahha
bende hamileyim ama kafein yokbaktn coook konuşulmuş dal gitsin bacm boşveryoksa baş gelemen sen bu cenelerle
hıh bende o zaman nisankralicesi ne ısmarlarım sana bida yookggg
sen ye güzeller güzeli hamişim sana herşey serbest can bogazdan gelirahahah kızlar yemek muahbetine girmiyorum çünkü her şeyi yiyorum sonrabide aşermemek için
şimdi napıyor ya
sen genelde evdemsn canm..
yok sna kafein o zaman vazgectm kimseye ısmarlamıyorum oturur kendim içerim yabende hamileyim ama kafein yokbana kafein verin damrdan felan oluyor mu ki? bebişi doğurunca zaten bol bol içecem
Bende diyetteyim , eskiden aklıma gelmeyen yemekleri çekiyor canım
havalar ısınsında bol bol parka gidin gezin dolaşın annesi.. sana yoldaş işte o da sıkılmaz sanada iyi gelir eşin dostun akraban ailen felan var demi bulundugun şehirdeHep evdeyüm ben iyice asosyal oldum :-( zaten kışın doğum yaptım ben..
Sanırım alışkanlık, topikte geçmişi okumakbaktn coook konuşulmuş dal gitsin bacm boşveryoksa baş gelemen sen bu cenelerle
hıh bende o zaman nisankralicesi ne ısmarlarım sana bida yookggg
yok sna kafein o zaman vazgectm kimseye ısmarlamıyorum oturur kendim içerim ya
eger fırsatın olursa otur iç
benm su an cay içmeye bile vaktim yok o dereceyim
bendede alışkanlık o illa okunacak sayfa sayfada olda pes etmedenSanırım alışkanlık, topikte geçmişi okumak
Hiç demiyor kahveyi bırakayım, bitki çayı içelim diye hemen terkediş
nerdesin sen hıı nerdesinn üşenirsin tabi bu kadar geç kalırsanOfff offf offf neler yazilmis usendim okumaya yahu nabersiniz kizlar???
Offf offf offf neler yazilmis usendim okumaya yahu nabersiniz kizlar???