Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

haklsn canm bebişede zor oluyordur allah yardımcın olsun inşallah sennde ek gıdaya geçtiniz mi bebişin huysuz mu.. uykuları felan nasıl

Biz 5 aylıkken geçtik bi kaç gündür huzursuz nezle oldu da yavrucum uyku olayını hiç sorma gndüz nerdeyse uyumuyo hiç gece de idare eder seninki nasıl uykusu iştahı :)

Siz bilirsiniz
Öyle bir büyüyorlar ki , bi bakıyorsun koca adam olmuşlar , gerçi benim ufaklık tam büyüdü sayılmaz ama sizinkilere kıyasla büyüdü diyebilirim
o zaman abla mı diyeceğiz şimdi sana
ah bi büyüselerdi vallahi anne ollmak cook ama cook zormuş yahu

Ya benim bebiş kendi videolarına bakıp bakıp gülüyor kendiyle dalga geçen insan modeli ahahha

Hep evdeyüm ben iyice asosyal oldum :-( zaten kışın doğum yaptım ben..
havalar ısınsında bol bol parka gidin gezin dolaşın annesi.. sana yoldaş işte o da sıkılmaz sanada iyi gelir eşin dostun akraban ailen felan var demi bulundugun şehirde
ev hayatı insanı cok bunaltıyor hele kışın daha cok zor oluyor..

yok sna kafein o zaman vazgectm kimseye ısmarlamıyorum oturur kendim içerim ya
eger fırsatın olursa otur iç
benm su an cay içmeye bile vaktim yok o dereceyim

Ben hamileyken canım bir türk kahvesi çekerdii telvesine kadar yerdim valla. Sonra canım acayip acayip şeyler çekerdi. Kireç yemek istiyordum ananemin duvarlarını yemek istiyordm alçı falann. Bazen oluyormuş öyle gizli gizli düşen badana boyasına dil götürmüşlüğüm vardır pika deniyormuş. Eşime diyordum ki eve gelirken 1 ekmek, domates, biraz da alçı :-D isin espirisi tabi

Sanırım alışkanlık, topikte geçmişi okumak
Hiç demiyor kahveyi bırakayım, bitki çayı içelim diye hemen terkediş
bendede alışkanlık o illa okunacak sayfa sayfada olda pes etmeden
hıhh ben bikere ısmarlarm kabul olmassa bida hiiiç bişi yok sana
yagmurlu havada su bile
ne kadan çirkefim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…