- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
kalbimi çok kırdıntüh yakalandık ah canm benm ben öyle demek istemedim aslnda
bende aynı durumdaymBir çayın tadı bu kadar mı güzel olur kız o yorgunluk üstüne.. Normalde varya bu kadar çay içmezdim ben. Hemen hararet yapardı çay bendeama bebek oldu olalı şu 12 çayları yok mu şu 12 çaylarııı.. Nerede 5 çayı bırak Allah aşkına.. Ben kendime çay demleyip içene kadar bebiş 10 kez uyanır.
şaka yapıyon demi sen bana kırılman kii ah seni ah gle bakym yanıma gelkalbimi çok kırdınben biraz zor barışırım söylüyüm şimdiden
neler yedin geldin tutamadın demi bogazını ah seni ah
bize tanıtırmsn kendini hemen beni yorma işte sordurmadan tanıt
illa soracaz mı yanimbende ögle aramda eve gittm ogluşumu doyurdm kendimi doyurdm geldim bi yandan iş bi yandan burası hepsine yetişiyorum vla yeterki çene olsun
neyse hadi tamamşaka yapıyon demi sen bana kırılman kii ah seni ah gle bakym yanıma gel
bak kızına çikolata alıyım barışalım sanada canın ne istiyorsa
haklsn canm bebişede zor oluyordur allah yardımcın olsun inşallah sennde ek gıdaya geçtiniz mi bebişin huysuz mu.. uykuları felan nasıl8den 2ye kadar canm daha yeni annem gtti babannesi geldi düzenini sabit tutmaya çalışoyoruz ama tabi ne kadar da olsa bakan kişi farklı napalım idare etcez bi süre inşallah
ahh canm benm kıyamadı yine gubalagınaa heyt heytneyse hadi tamamama bir dahakine bu kadar ucuza kurtulamazsın
maşallah canmMerhabalar arkidişler
Evliyim ,ev hanımıyım, mutfağımı çoook seviyorum, çocuklarım var Allah bağışlasın hepimizinkini inşallah
Hannazcığım inan ki kendim bildim bileli her gün diyetteyim. Ama uyabildiğim tek kural 7den sonra bir şey yememek. Onun dışında 7ye kadar hobidi gırtlakSözde diyetteyim ne varsa yerim valla midemden acayip acayip sesler gelmeye başladı
Hoşbulduuuuum
bakıor canm zararlı bilyorm ama napym.. cocuk bütün gün evde sıkılıyor bir yere cıkamıyor havalar düzelmedi.. illaki izliyor zararı cok ama bir süreden sonra olmuyor işte..iyi canım çizgi film izler ay çizgi film izlemekten gına geldisenin bebiş bakıyor mu?
Ne yalanı, düpedüz doğrular iştehiçde bile kuyruklu iftira
kıskanıon işte sen beni
yemek yedin mi bakym doydumu göbüşler
Bende diyetteyim , eskiden aklıma gelmeyen yemekleri çekiyor canımSözde diyetteyim ne varsa yerim valla midemden acayip acayip sesler gelmeye başladı
Hoşbulduuuuum
maşallah canmkaç yıllık evlisin
kaç yaşında cocuklar.
ben mutfakdan nefret ediyorum yemek yapmaktanda öyle önceden cook severdim
taki bizim ufaklık dogana kadar tüm enerjimi alıyor
sende mi bürütüs bari sen gelme üstüme beNe yalanı, düpedüz doğrular işte
Yaaa birşey yazacaktım birşey yazacaktım da diye düşünüyorum deminden beri, senin mesajını alintilayacaktim unutmuşumköfte salata yoğurt yedim sadece. Doydum çok şükür
maşallah canmkaç yıllık evlisin
kaç yaşında cocuklar.
ben mutfakdan nefret ediyorum yemek yapmaktanda öyle önceden cook severdim
taki bizim ufaklık dogana kadar tüm enerjimi alıyor
işiniz gücünüz yemek olmuş bogaz olmş olmaz kiCanım şu kısırdan uzatır mısın az? Ne o hepsini önüne çekmişsin? Hannazın yaptığı kek nerede? Aşk olsunn
o zaman abla mı diyeceğiz şimdi sanaTeşekkür ederim
Valla çoook yıllık evliyim canım ablaniz sayılırım
Çocuklar büyüdüler hamdolsun çok şükür
Deme öyle annesi kızma bak büyüdüğünde insan öyle bir rahata alışıyor ki
Yok şekerim , Nescafe yasaksende mi bürütüs bari sen gelme üstüme beama ben size sorarm
allah seni kafan döndü demi
afiyetler olsun bende şimdi nescafe içiyorum gel sanada ısmarlayam
işiniz gücünüz yemek olmuş bogaz olmş olmaz ki
yok size