Doktorumuz YK dedi testler yapıldı ama bilemyrm ki vermeyince bende kafama göre kullanmak istemedim çok sağol canm vallahi anne olmak o kadar zor ki hele böyle durumlarda canndan can gidiyor onu öyle gordukceEnfeksiyon var ki ateş yükseliyor.
Cocuğa eziyet çektirmeye gerek yok antibiyotik şart bence canım... cok geçmiş olsun... inşallah sabaha düzelir
Tamamen gecer insallah canim sirayla durun basinda ikinizde uykusuz kalmayinSukur düştü biraz atesi
Bu gece yne hiic uyku yok bana
Kimse var mı ...
Öyle yapacağız zaten bir o bir ben smdi sıra bendeTamamen gecer insallah canim sirayla durun basinda ikinizde uykusuz kalmayin
Uyududa surekli salladigim halde surekli bagirarak uyaniyor benimde belim cok kotu yaa yel girdi galiba aciyooo face olayi henuz gelisme yok benden haberler bu kadar hadi oyalanmada yat uyuÖyle yapacağız zaten bir o bir ben smdi sıra bende
Senden naber uyudumu bebisin
Face book olayını naptniz hallettnz mi
Uyuyamyrm oğlan uymuor çünküUyududa surekli salladigim halde surekli bagirarak uyaniyor benimde belim cok kotu yaa yel girdi galiba aciyooo face olayi henuz gelisme yok benden haberler bu kadar hadi oyalanmada yat uyu
Gunaydin canim naber?yeni gelinimiz_heidi_ yine uyumamış zaten Sonsuzaskkk @sedaasuu ve _MAJESTE_ ta çocuklarla uykusuz gecenin ardından günaydınlar
Dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun :)Kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun:)
günaydn güzel hamişimm nasılsınnngünaydın kızlar kızlar :)
ah ah günaydnnn ben zombi gibiymm bugunyeni gelinimiz_heidi_ yine uyumamış zaten Sonsuzaskkk @sedaasuu ve _MAJESTE_ ta çocuklarla uykusuz gecenin ardından günaydınlar
nasıl bebiş ?ah ah günaydnnn ben zombi gibiymm bugun
dün fitil verdm ablası ama sabaha kadar sıkıntılı sekilde bagırdı bagırdı uyandı sanrm karın agrısı da başladınasıl bebiş ?
aynen canım hakkımızı kimse ödemeyemez hele kocalarımızDünya Kadınlar Günümüz KutLu Olsun...
Kadın Olmak Ne kadarda zor be kızlar herşey biize bakıyor..
Heleki annelik eklenince daha da zorlaşıyor hayat
Hele birde çalışıyorsan tamamm artık
Kadınlarn annelerin hakkı gercekten ödenemez