- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ya canım şu iş veri bi sana izin vermiyordün fitil verdm ablası ama sabaha kadar sıkıntılı sekilde bagırdı bagırdı uyandı sanrm karın agrısı da başladı
ben giderken uyandı cok halsız burnu akıyor ve öksürüyor ateşi hafifti şimid babası birşeyler yedirmeye calşyr
bir iyileşşeydi yavrum perişan oldu 2 gündür bizde öyle sıfır uyku
sen nasılsn prenses napıor
cnam ben tek calşyrm burada ya o yüzden sıknıtı oluyor izin aldm mı yerime bakacak kimse yok anlıcanya canım şu iş veri bi sana izin vermiyorsinir oluyorum
aha bugun yeni gelin erkenci başımıza taşlar yagacak gızlarnisankralicesi dün erken yattım:) bu arada günaydın herkese:)
yani canım bari öğlene kadar işleri yapsan öğleden sonra izin verseler . sonuçta durmadan mı çalışıyorsuncnam ben tek calşyrm burada ya o yüzden sıknıtı oluyor izin aldm mı yerime bakacak kimse yok anlıcan
Sus kız :)aha bugun yeni gelin erkenci başımıza taşlar yagacak gızlar
kasa tutuyorum canm gün sonnda kasayı kapatıp mizan felan yazdrııyorum anlıcan ..yani canım bari öğlene kadar işleri yapsan öğleden sonra izin verseler . sonuçta durmadan mı çalışıyorsun
o profil ne len öyleSus kız :)
Profil benim hayalim:)eksin i burda ulu orta söylemem galiba:))) ay çok halsizim ama ben yaaao profil ne len öyle
kız sen ikiz bbiş mi istion yokggsam tazze gelinProfil benim hayalim:)eksin i burda ulu orta söylemem galiba:))) ay çok halsizim ama ben yaaa
İkiz yada tek gözleri çekik :))havalardan olabilir aynen benim var kaç gündür kasıklarim batıyor falan havayı güzel görünce ev havalansin diye açmıştım kapıları. Bende kaptım galiba şifayikız sen ikiz bbiş mi istion yokggsam tazze gelinçıldırmş anam bu
bende halsizim bugun havalarda mı ki
allah seni gurbette ikiz cocuga nasıl bakacan tek olsunİkiz yada tek gözleri çekik :))havalardan olabilir aynen benim var kaç gündür kasıklarim batıyor falan havayı güzel görünce ev havalansin diye açmıştım kapıları. Bende kaptım galiba şifayi
Yok değili. Yani hamilelik belirtilerinde var mi ki bunlarallah seni gurbette ikiz cocuga nasıl bakacan tek olsunben birile baş edemiyorm bende mi var bi gariplik bilemedim ha
kasıklarn mı batıyor kız hamile felan değilsn demi
evet canm bende ilk belirti kasıklarmda batma olduydu halsızil arkasndan ateş basması ve bulantıYok değili. Yani hamilelik belirtilerinde var mi ki bunlar
Ama ben 27 sinde adet oldum. :) halsizlik var ama uyku yok:) karnımin içinde değişik şeyler oluyor gibi midem falan yanıyor ama değilim biliyorum. Göğüslerde hassasiyet vs de yok benim.evet canm bende ilk belirti kasıklarmda batma olduydu halsızil arkasndan ateş basması ve bulantı
olsun yine olabilir canm ne zaman adet oldugunun bir önemi yok bende 26 snda olmştm en son ayın 5inde bir bakmsm kanda cıktıydıAma ben 27 sinde adet oldum. :) halsizlik var ama uyku yok:) karnımin içinde değişik şeyler oluyor gibi midem falan yanıyor ama değilim biliyorum. Göğüslerde hassasiyet vs de yok benim.