Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

dün fitil verdm ablası ama sabaha kadar sıkıntılı sekilde bagırdı bagırdı uyandı sanrm karın agrısı da başladı :KK43:
ben giderken uyandı cok halsız burnu akıyor ve öksürüyor ateşi hafifti şimid babası birşeyler yedirmeye calşyr
bir iyileşşeydi yavrum perişan oldu 2 gündür bizde öyle sıfır uyku :KK43:
sen nasılsn prenses napıor :KK200:
ya canım şu iş veri bi sana izin vermiyor :sinirli::sinirli: sinir oluyorum

Eşim aradı şimdi yiğit ben gittimden beri aglıyormuş durmamış hiç
anneni ara gelsin hemen dedi
bir cocuga bakmayı beceremedi üstübe birde hastalandırdı:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::KK62::KK62::KK62::KK62:

yani canım bari öğlene kadar işleri yapsan öğleden sonra izin verseler . sonuçta durmadan mı çalışıyorsun
kasa tutuyorum canm gün sonnda kasayı kapatıp mizan felan yazdrııyorum anlıcan ..
birde işe girdimden beri 2 3 kere izin aldm süreklide almak istemiyorum yarn daha bir önemli şey olur die.
annemi aradm şimdi gidiyor..
şunnu anladm ki benm eşim cocuga bakamadı bakamazda:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

kız sen ikiz bbiş mi istion yokggsam tazze gelin:KK57::KK57: çıldırmş anam bu:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
bende halsizim bugun havalarda mı ki :sinirli:
İkiz yada tek gözleri çekik :))havalardan olabilir aynen benim var kaç gündür kasıklarim batıyor falan havayı güzel görünce ev havalansin diye açmıştım kapıları. Bende kaptım galiba şifayi

İkiz yada tek gözleri çekik :))havalardan olabilir aynen benim var kaç gündür kasıklarim batıyor falan havayı güzel görünce ev havalansin diye açmıştım kapıları. Bende kaptım galiba şifayi
allah seni gurbette ikiz cocuga nasıl bakacan tek olsun :110: ben birile baş edemiyorm bende mi var bi gariplik bilemedim ha:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kasıklarn mı batıyor kız hamile felan değilsn demi:skandal:

evet canm bende ilk belirti kasıklarmda batma olduydu halsızil arkasndan ateş basması ve bulantı:eek::eek::eek:
Ama ben 27 sinde adet oldum. :) halsizlik var ama uyku yok:) karnımin içinde değişik şeyler oluyor gibi midem falan yanıyor ama değilim biliyorum. Göğüslerde hassasiyet vs de yok benim.

Ama ben 27 sinde adet oldum. :) halsizlik var ama uyku yok:) karnımin içinde değişik şeyler oluyor gibi midem falan yanıyor ama değilim biliyorum. Göğüslerde hassasiyet vs de yok benim.
olsun yine olabilir canm ne zaman adet oldugunun bir önemi yok bende 26 snda olmştm en son ayın 5inde bir bakmsm kanda cıktıydı :KK53:
zaten su an kornuma yok demi
herhan olabilir yanimm:deli::deli::deli::deli::deli::deli:

X