Hoşbuldum canım sagol. :))Merhaba:)) hoşgeldin. Küsmez o anca beni küstürüo(
Hep benimle uğraşıyor nankör karı:)))Hoşbuldum canım sagol. :))
Şaka yapıyordur sana.
Kasıtlı yapmıyordur.
Seni çok sevmiştir belkiHep benimle uğraşıyor nankör karı:)))
Kesin canım kesin:))Seni çok sevmiştir belki
Afiyet olsun kuzumDoydum çok şükür kızlar kim var kim yokkk..Sonsuzaskkk KaPrisLiPazen nisankralicesi A anneveoglusu _MAJESTE_ @ @:)) çok konuşmayanlari hatırlamadığımdan:)
Gelen de çenemize bakıp kaçıyor belki de:))Afiyet olsun kuzum
Valla çenemiz hiç durmuyor:))
Geldim canim geldim yaaa sormayin kizlar bugun ilk defa cesareti toplayip oglusuda alip yemege cikalim dedik anaaaammmm yok boyle bir huysuzluk burnumuzdan geldi ressmeeennnDoydum çok şükür kızlar kim var kim yokkk..Sonsuzaskkk KaPrisLiPazen nisankralicesi A anneveoglusu _MAJESTE_ @ @:)) çok konuşmayanlari hatırlamadığımdan:)
Hadii yaa huysuzun yaptığına bak sen:)Geldim canim geldim yaaa sormayin kizlar bugun ilk defa cesareti toplayip oglusuda alip yemege cikalim dedik anaaaammmm yok boyle bir huysuzluk burnumuzdan geldi ressmeeennn
Geçmiş olsun:)))))))Geldim canim geldim yaaa sormayin kizlar bugun ilk defa cesareti toplayip oglusuda alip yemege cikalim dedik anaaaammmm yok boyle bir huysuzluk burnumuzdan geldi ressmeeennn
Neler olmuor ki die sorman lazmdi sorun yanlış oldu
Alemsin yaa:)))Çok ozluonuz beni bensiz yapamionzz biliomm
Kız git kv kp ilgilen:) ben senin gibi geline vay:)) bu arada küsümÇok ozluonuz beni bensiz yapamionzz biliomm
Vakit buldukça ugrarım canım inşallahNeler olmuor ki die sorman lazmdi sorun yanlış olduTSK edermm katılmak istersen bekleriz sohbetimize
Onun yerine cevap vereyim o şuan gelin modunda:)) her zaman bekleriz:))Vakit buldukça ugrarım canım inşallah
Teşekkür ederim.Onun yerine cevap vereyim o şuan gelin modunda:)) her zaman bekleriz:))
Gene herkescikler gitmis:)Onun yerine cevap vereyim o şuan gelin modunda:)) her zaman bekleriz:))