Uğraşıyorlardir evle çoluk çocuk kahvaltı falan:))yine kimseler kalmamış ikimzden başka görüon mu
bu gacılar ben geldim die gidiolar beni begenmiolar
Olmadığını biliyorum ama bi test yap falan diyorlar.idrar da çıkar mi yapsamolsun yine olabilir canm ne zaman adet oldugunun bir önemi yok bende 26 snda olmştm en son ayın 5inde bir bakmsm kanda cıktıydı
zaten su an kornuma yok demi
herhan olabilir yanimm
tabi ben işte olunca o dertlerden kurtuluyorummUğraşıyorlardir evle çoluk çocuk kahvaltı falan:))
o bi kere hamile tamam mıkız sen ikiz bbiş mi istion yokggsam tazze gelinçıldırmş anam bu
bende halsizim bugun havalarda mı ki
birazdaha bekle daha cıkmaz ortalarına dogru yaparsn su an yanıltır canmOlmadığını biliyorum ama bi test yap falan diyorlar.idrar da çıkar mi yapsam
gyrı bunun hamileliğide hiç cekilmez ha başımıza kalıro bi kere hamile tamam mı
Eşim istiyor ben istemekle istememek arası kararsız:))birazdaha bekle daha cıkmaz ortalarına dogru yaparsn su an yanıltır canm
eşinde istiyormu bebiş zamanı geldi yani o zaman bi siz eksiktinz len
Kız allah seni:)) bu çatlak şimdi sana sarar :)o bi kere hamile tamam mı
O gizliden takip ediyor önemli yerlerde giriyor olaya:))gyrı bunun hamileliğide hiç cekilmez ha başımıza kalırbanada öyle gelior gibi len
hamileilk konusu olnuca gacı heme hortluyor ah seni
ya bacım şimdi sen bekarlara doğum kontrol yöntemlerini felan da anlatırsınbirazdaha bekle daha cıkmaz ortalarına dogru yaparsn su an yanıltır canm
eşinde istiyormu bebiş zamanı geldi yani o zaman bi siz eksiktinz len
sırf sana gıcıklık olsungyrı bunun hamileliğide hiç cekilmez ha başımıza kalırbanada öyle gelior gibi len
hamileilk konusu olnuca gacı heme hortluyor ah seni
nie kararsızsn bakym korkularn mı varEşim istiyor ben istemekle istememek arası kararsız:))
selam verip gidecekseniz söyleyin lütfenMrb kizlarr
buugun bana bulaşma vlla ters carparm hasırf sana gıcıklık olsun
zuahahhhhaahah aynen ya hiç ugraşmayakselam verip gidecekseniz söyleyin lütfen
Bilmem ki biraz zaman geçsin diye düşünüyorum. Ama çocukları da çok severim. Annelik çok büyük sorumluluk..1 yıl dolsun öyle olsun istiyorumnie kararsızsn bakym korkularn mı var
günahımı alıyorsn al al günahlarım temzilenir lanya bacım şimdi sen bekarlara doğum kontrol yöntemlerini felan da anlatırsınnüfusun azalmasını istiyorsun
ama öyle değil mi bekarlara evlenmeyin diyon evlilere çocuk yapmayın diyorsun e nüfus nasıl artacak o zamangünahımı alıyorsn al al günahlarım temzilenir lan
orası öyle cok zor ve cok büyük sorumluluk hayatın asla eskisi gibi olmuyorBilmem ki biraz zaman geçsin diye düşünüyorum. Ama çocukları da çok severim. Annelik çok büyük sorumluluk..1 yıl dolsun öyle olsun istiyorum