Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Oğlumun ateşi yne yükseldi kızlar 39 7 su anda keyfi iyydi birden bire gtti yne :KK43: :KK43: smdi ayagmda soğuk uygulama ypyrm perişan olduk yne :KK43:

Enfeksiyon olmalı antibiyotik kullanması lazım ne yazık ki cnm ...
Sağol canım daha bgun gttk antibiyotik vermedi daha gerek görmedi ilerlerse vereceğim dedi :KK43: antibiyotik son aşamada verior doktorumz ateş dusuruculerde etki etmiyor sanrm fitl koyacm smdi :KK43:

Sağol canım daha bgun gttk antibiyotik vermedi daha gerek görmedi ilerlerse vereceğim dedi :KK43: antibiyotik son aşamada verior doktorumz ateş dusuruculerde etki etmiyor sanrm fitl koyacm smdi :KK43:
Fitil koy aynen ve sirkeli su yap...
Sadece atlet ile dursun...
Ateş düşürücü ne veriyorsun ? Şurup ?

Üstündeki kıyafetleri hafiflet canım. Fitil yok mu aslında daha etkili olur fitil.
Su an sadece kolsz zıbın var canm fitilmz var smdi koyacagm bi ılık duş aldrmda uyanmuor uyanmasını bekliyoruz perişan oldk akşam iyiydi kv ler varken smdi yne kotuledi yavrum :KK43:

Fitil koy aynen ve sirkeli su yap...
Sadece atlet ile dursun...
Ateş düşürücü ne veriyorsun ? Şurup ?
Sirkeli su sadece dıştan dusuruyorms iç ateş devam ediyormuş canm doktorumz kesnlkle sirkeli su ypma dedi bende öyle deyince yapmadım calpol parol dolven dönüşümlü ama en az 38 e dusuruor snrs geri 39 8 oluor

Su an sadece kolsz zıbın var canm fitilmz var smdi koyacagm bi ılık duş aldrmda uyanmuor uyanmasını bekliyoruz perişan oldk akşam iyiydi kv ler varken smdi yne kotuledi yavrum :KK43:
Enfeksiyon var ki ateş yükseliyor.
Cocuğa eziyet çektirmeye gerek yok antibiyotik şart bence canım... cok geçmiş olsun... inşallah sabaha düzelir

Sirkeli su sadece dıştan dusuruyorms iç ateş devam ediyormuş canm doktorumz kesnlkle sirkeli su ypma dedi bende öyle deyince yapmadım calpol parol dolven dönüşümlü ama en az 38 e dusuruor snrs geri 39 8 oluor
Yukarıda yazdım canım enfeksiyon var vücutta oyuzden ateş bi inip birde cıkıyor.

X