- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Aynen hamur yogurdum bu saatte. Sevgili kocamin canı gözleme çekmişGene herkescikler gitmis:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hamur yogurdum bu saatte. Sevgili kocamin canı gözleme çekmişGene herkescikler gitmis:)
Aynen bana vahiy geldi dedim ki eğer akşam akşam konuşmazsam asla uykuya dalamamÇok ozluonuz beni bensiz yapamionzz biliomm
Ooooo canım çekti yaAynen hamur yogurdum bu saatte. Sevgili kocamin canı gözleme çekmiş
Gel yiyelim:))hamurun mayalanmasini bekliyorum:))Ooooo canım çekti ya
Neyli yapıcan gözlemeGel yiyelim:))hamurun mayalanmasini bekliyorum:))
Geçmiş olsun nesi var ki ? Bademcik mi ateş yapıyor ? enfeksiyon olmalı doktora gittiniz mi ?Oğlumun ateşi yne yükseldi kızlar 39 7 su anda keyfi iyydi birden bire gtti yne smdi ayagmda soğuk uygulama ypyrm perişan olduk yne
Enfeksiyon olmalı antibiyotik kullanması lazım ne yazık ki cnm ...İlaçlarda dusurmuor 38 e zor dusuyor ilaçlarla
Kaşar li istiyormus beyimiz:)ama ben patatesli çok severim.Neyli yapıcan gözleme
Sağol canım daha bgun gttk antibiyotik vermedi daha gerek görmedi ilerlerse vereceğim dedi antibiyotik son aşamada verior doktorumz ateş dusuruculerde etki etmiyor sanrm fitl koyacm smdiEnfeksiyon olmalı antibiyotik kullanması lazım ne yazık ki cnm ...
Valla kaşarlı severim bende. Ve ıspanaklıKaşar li istiyormus beyimiz:)ama ben patatesli çok severim.
Üstündeki kıyafetleri hafiflet canım. Fitil yok mu aslında daha etkili olur fitil.Oğlumun ateşi yne yükseldi kızlar 39 7 su anda keyfi iyydi birden bire gtti yne smdi ayagmda soğuk uygulama ypyrm perişan olduk yne
Yarın a ıspanaklı tepsi böreği yapcam)Valla kaşarlı severim bende. Ve ıspanaklı
Fitil koy aynen ve sirkeli su yap...Sağol canım daha bgun gttk antibiyotik vermedi daha gerek görmedi ilerlerse vereceğim dedi antibiyotik son aşamada verior doktorumz ateş dusuruculerde etki etmiyor sanrm fitl koyacm smdi
Kızımm napıooonn hoppp dur artıkk diyet yapıom ben canımı çektiriyon yawYarın a ıspanaklı tepsi böreği yapcam)
Su an sadece kolsz zıbın var canm fitilmz var smdi koyacagm bi ılık duş aldrmda uyanmuor uyanmasını bekliyoruz perişan oldk akşam iyiydi kv ler varken smdi yne kotuledi yavrumÜstündeki kıyafetleri hafiflet canım. Fitil yok mu aslında daha etkili olur fitil.
Sirkeli su sadece dıştan dusuruyorms iç ateş devam ediyormuş canm doktorumz kesnlkle sirkeli su ypma dedi bende öyle deyince yapmadım calpol parol dolven dönüşümlü ama en az 38 e dusuruor snrs geri 39 8 oluorFitil koy aynen ve sirkeli su yap...
Sadece atlet ile dursun...
Ateş düşürücü ne veriyorsun ? Şurup ?
Enfeksiyon var ki ateş yükseliyor.Su an sadece kolsz zıbın var canm fitilmz var smdi koyacagm bi ılık duş aldrmda uyanmuor uyanmasını bekliyoruz perişan oldk akşam iyiydi kv ler varken smdi yne kotuledi yavrum
Yukarıda yazdım canım enfeksiyon var vücutta oyuzden ateş bi inip birde cıkıyor.Sirkeli su sadece dıştan dusuruyorms iç ateş devam ediyormuş canm doktorumz kesnlkle sirkeli su ypma dedi bende öyle deyince yapmadım calpol parol dolven dönüşümlü ama en az 38 e dusuruor snrs geri 39 8 oluor