Senin yine iyi bugünluk benim üst kat tam facia küçük çocuğu var gece 1 2 koşuyor ses olduğu gibi evin içinde. Sabah 8 de kadın da sandalye koltuk çekmeye başlıyor.evi siliyor sanki sopanin ucunda bez yok.fişek sopayi yere sürüyor gibi inanamazsin sese. 2 kez çıktım uyardim ama arsızlarr hala devam.Artık çıkmaya utanıyorum gerçekten.çıldıriyorum çoğu zamanOğlum bugun ben babamla uyuycam dedi sarıldılar uyuyolar:)
Çay yaptım kendime içiyorum
Bide üst katta misafir var bağıra bağıra referandum u tartışıyorlar
Besmelesiz mı kalktım nedir bugun herşey bana geliyor
Bende yeni evliyken utanırdım şimdi ya mesaj atıyorum ya çıkıyorumSenin yine iyi bugünluk benim üst kat tam facia küçük çocuğu var gece 1 2 koşuyor ses olduğu gibi evin içinde. Sabah 8 de kadın da sandalye koltuk çekmeye başlıyor.evi siliyor sanki sopanin ucunda bez yok.fişek sopayi yere sürüyor gibi inanamazsin sese. 2 kez çıktım uyardim ama arsızlarr hala devam.Artık çıkmaya utanıyorum gerçekten.çıldıriyorum çoğu zaman
Bende diyorum ki birşeyler çekiliyor itiliyor devamlı çocuğu gösteriyor dinlemiyor diyor halbuki ben anlamıyorum sanki onu çocuğun yapmayacağıni.bildiğin kadın yapıyor yani bariz belli.sinirden diyorum kendi kendime 13.kati alıp 10 tane de çocuk yapıp geceli gündüzlü koşturcam evin içinde görürsünüz:)))Bende yeni evliyken utanırdım şimdi ya mesaj atıyorum ya çıkıyorum
Yani bide değişikleri:)
Ben diyorum rahatsız oluyoruz komşum diyor gel bı çay koyim
10 çocuk da sana zor olur ya:))Bende diyorum ki birşeyler çekiliyor itiliyor devamlı çocuğu gösteriyor dinlemiyor diyor halbuki ben anlamıyorum sanki onu çocuğun yapmayacağıni.bildiğin kadın yapıyor yani bariz belli.sinirden diyorum kendi kendime 13.kati alıp 10 tane de çocuk yapıp geceli gündüzlü koşturcam evin içinde görürsünüz:)))
Ay bende eşime diyorum dublex ev alalım diye yada çiftlik tarzı bi yerimiz olsa ineklerim olsa:)) ay o evin temizliği zor olur:)Ah şö
yle zengin olup villada yaşamak vardi
günaydın iyi gezmeler :)Günaydın canlarmmmm
Herkezlere güzel musmutlu huzurlu pazarlar
Ben bugün giremeyeblrmm
Babamz evde temizlik var iki elden
Sonrada dışarı çıkacağız hava miis gibi
Ben yokluğu mu aratmyn gorusmek üzere ozleynn beni
Günaydın iyi eğlenceler:))Günaydın canlarmmmm
Herkezlere güzel musmutlu huzurlu pazarlar
Ben bugün giremeyeblrmm
Babamz evde temizlik var iki elden
Sonrada dışarı çıkacağız hava miis gibi
Ben yokluğu mu aratmyn gorusmek üzere ozleynn beni
Evet haklisin ben ilkinde 24 yasindaydim simdi 32 arada 8 yil var hem yas buyuk tahammul azaldi hem ilkinde insan heyecanli oluyor bi sekilde atlatiyosun insallah duzelir canimCanım aslında ikincilerde daha da çok panik oluyor insan birde unutuyoruz
Ve tahammül de azalıyor
İnşallah düzene girer
Aynen bende öyleyim canımEvet haklisin ben ilkinde 24 yasindaydim simdi 32 arada 8 yil var hem yas buyuk tahammul azaldi hem ilkinde insan heyecanli oluyor bi sekilde atlatiyosun insallah duzelir canim
muhammed ediz ,mustafa denizBenimkilerin ikisi de huysuz inatçı:)))
Seda-su benimkilerin adı seninkilerin ne
Azalticam canim da bi emeklese hareketlense yorulur emerken falan uyur simdi hareket yok yorulmuyor emerkende uyuyamiyor havalar dyzelir disari cikaririm yorulur uyur diye dusunuyorum bakalim umarim yanilmamAynen bende öyleyim canım
Büyüyorlar ama bizi tüketiyorlar
Sen gene de sallamayı azaltmaya çalış
Sen daha çok yorulursun böyle de
Sanirim ben varim selam hg :)gunaydimlar Bende varim tanusmayan kaldi mi benimle
Çok güzellermuhammed ediz ,mustafa deniz
hb .senin bebis kac aylikSanirim ben varim selam hg :)