Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Senin yine iyi bugünluk benim üst kat tam facia küçük çocuğu var gece 1 2 koşuyor ses olduğu gibi evin içinde. Sabah 8 de kadın da sandalye koltuk çekmeye başlıyor.evi siliyor sanki sopanin ucunda bez yok.fişek sopayi yere sürüyor gibi inanamazsin sese. 2 kez çıktım uyardim ama arsızlarr hala devam.Artık çıkmaya utanıyorum gerçekten.çıldıriyorum çoğu zaman

Bende yeni evliyken utanırdım şimdi ya mesaj atıyorum ya çıkıyorum
Yani bide değişikleri:)
Ben diyorum rahatsız oluyoruz komşum diyor gel bı çay koyim

Bende yeni evliyken utanırdım şimdi ya mesaj atıyorum ya çıkıyorum
Yani bide değişikleri:)
Ben diyorum rahatsız oluyoruz komşum diyor gel bı çay koyim
Bende diyorum ki birşeyler çekiliyor itiliyor devamlı çocuğu gösteriyor dinlemiyor diyor halbuki ben anlamıyorum sanki onu çocuğun yapmayacağıni.bildiğin kadın yapıyor yani bariz belli.sinirden diyorum kendi kendime 13.kati alıp 10 tane de çocuk yapıp geceli gündüzlü koşturcam evin içinde görürsünüz:)))

10 çocuk da sana zor olur ya:))
Anlamıyorlar canım
TAMAM apartman illaki ses olacak ama bu saatte de misafir mı olur gidin evinize yatın veya gecenin köründe azcık usul konuşun
Yani banane referandum dan partiden

Günaydın canlarmmmm
Herkezlere güzel musmutlu huzurlu pazarlar
Ben bugün giremeyeblrmm
Babamz evde temizlik var iki elden
Sonrada dışarı çıkacağız hava miis gibi
Ben yokluğu mu aratmyn gorusmek üzere ozleynn beni

Canım aslında ikincilerde daha da çok panik oluyor insan birde unutuyoruz
Ve tahammül de azalıyor
İnşallah düzene girer
Evet haklisin ben ilkinde 24 yasindaydim simdi 32 arada 8 yil var hem yas buyuk tahammul azaldi hem ilkinde insan heyecanli oluyor bi sekilde atlatiyosun insallah duzelir canim

Evet haklisin ben ilkinde 24 yasindaydim simdi 32 arada 8 yil var hem yas buyuk tahammul azaldi hem ilkinde insan heyecanli oluyor bi sekilde atlatiyosun insallah duzelir canim
Aynen bende öyleyim canım
Büyüyorlar ama bizi tüketiyorlar
Sen gene de sallamayı azaltmaya çalış
Sen daha çok yorulursun böyle de

Aynen bende öyleyim canım
Büyüyorlar ama bizi tüketiyorlar
Sen gene de sallamayı azaltmaya çalış
Sen daha çok yorulursun böyle de
Azalticam canim da bi emeklese hareketlense yorulur emerken falan uyur simdi hareket yok yorulmuyor emerkende uyuyamiyor havalar dyzelir disari cikaririm yorulur uyur diye dusunuyorum bakalim umarim yanilmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…