Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Uyududa ben uyusa bile salliyorum yoksa uyaniyo delircem iyiceee:KK43:
Gazlımı senin ki de yoksa
Benim büyük de öyleydi uykusu ya 2 buçuk yaşında düzene girdi:KK43:
Ama ben oğlumu hiç sallamadım emzik vermedim kendi kendine uyumayı zorda olsa öğrendi ama 2 buçuk yaşına kadar uykusu hep 3 er saat falandı

İyi geceler kızlar
Ben çok gezdim bugün yorgunum bir bakayım dedim

Benim oglan da gazlı ve uykusuzdu
Ama ben oğlumu hiç sallamadım emzik vermedim kendi kendine uyumayı zorda olsa öğrendi ama 2 buçuk yaşına kadar uykusu hep 3 er saat falandı

E cok iyimis 3 er saat benimki surekli sallandigi halde 2 saat zorla uyur o da belki kac gundur azicik olan duzende bozuldu oooff bende sallamak istemezdim ama mecbur kaldik uyuyamiyodu 24saat surekli bagiriyordu baska seçenek yoktu

E cok iyimis 3 er saat benimki surekli sallandigi halde 2 saat zorla uyur o da belki kac gundur azicik olan duzende bozuldu oooff bende sallamak istemezdim ama mecbur kaldik uyuyamiyodu 24saat surekli bagiriyordu baska seçenek yoktu
Kıyamam canım
Ama ben doğduğundan beri hiç sallamadım
Oğlum uyumadıysa bende uyumadım ama beşiğine yatırdım
Kendi kendine uyumayı öğrendi oda zamanla
Ama ben çalışmıyorum evdeyim
Bebeğim uyuduğunda yanına yattım uyudu o yetti bana
Birde koliktik biz
Üstüne de İNEK SÜTÜ ALERJİSİ vardı ooo neler çektim
Ama şimdi daha iyi
Alerji geçince bende rahatladım aslında

Kıyamam canım
Ama ben doğduğundan beri hiç sallamadım
Oğlum uyumadıysa bende uyumadım ama beşiğine yatırdım
Kendi kendine uyumayı öğrendi oda zamanla
Ama ben çalışmıyorum evdeyim
Bebeğim uyuduğunda yanına yattım uyudu o yetti bana
Birde koliktik biz
Üstüne de İNEK SÜTÜ ALERJİSİ vardı ooo neler çektim
Ama şimdi daha iyi
Alerji geçince bende rahatladım aslında
Bizimkide hazimsizlik sorunu gazini rahat cikariyor ama sutu hazmedemedigi icin karnina agri yapıyor ve tabiki oglusu rahatsiz ediyor benim buyuk kizda boyleydi 1.5 yasinda iyiceee duzene girmisti ama bunda o kadar dayancak gucum yok sanki cok kotuyum:KK43:

Bizimkide hazimsizlik sorunu gazini rahat cikariyor ama sutu hazmedemedigi icin karnina agri yapıyor ve tabiki oglusu rahatsiz ediyor benim buyuk kizda boyleydi 1.5 yasinda iyiceee duzene girmisti ama bunda o kadar dayancak gucum yok sanki cok kotuyum:KK43:
Canım aslında ikincilerde daha da çok panik oluyor insan birde unutuyoruz
Ve tahammül de azalıyor:KK43:
İnşallah düzene girer

:)) tam çocuklar sana dinlenmek için zaman veriyor bu sefer de sende uyku yok.kafanı taktın ya bugün ondandir.eşin uyuyor mu
Oğlum bugun ben babamla uyuycam dedi sarıldılar uyuyolar:)
Çay yaptım kendime içiyorum
Bide üst katta misafir var bağıra bağıra referandum u tartışıyorlar:kızgın::kızgın:
Besmelesiz mı kalktım nedir bugun herşey bana geliyor

X