- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Gazlımı senin ki de yoksaUyududa ben uyusa bile salliyorum yoksa uyaniyo delircem iyiceee
Biz kızlarla hep kısır partisi yaparız:))Kısır da çok severimmm ha:))
Gazlımı senin ki de yoksa
Benim büyük de öyleydi uykusu ya 2 buçuk yaşında düzene girdi
Ama ben oğlumu hiç sallamadım emzik vermedim kendi kendine uyumayı zorda olsa öğrendi ama 2 buçuk yaşına kadar uykusu hep 3 er saat falandı
Bende memlekete gidince mutlaka yaparlar bana:) burda kimse olmayınca malum:))Biz kızlarla hep kısır partisi yaparız:))
Çocukları da alıştırdık
Oğlum anne salatalı pilav yap diyo:))
E cok iyimis 3 er saat benimki surekli sallandigi halde 2 saat zorla uyur o da belki kac gundur azicik olan duzende bozuldu oooff bende sallamak istemezdim ama mecbur kaldik uyuyamiyodu 24saat surekli bagiriyordu baska seçenek yoktuGazlımı senin ki de yoksa
Benim büyük de öyleydi uykusu ya 2 buçuk yaşında düzene girdi
Ama ben oğlumu hiç sallamadım emzik vermedim kendi kendine uyumayı zorda olsa öğrendi ama 2 buçuk yaşına kadar uykusu hep 3 er saat falandı
Ohhh misss afiyet olsun simdidenYarın fellah köftesi yapacam canım istiyor
Benimkide öyle. Ama baktın iyice daldı yatır yerine illaki uyuyacak. Birde ağır ağır salla ki durduğunda uyanmasınUyududa ben uyusa bile salliyorum yoksa uyaniyo delircem iyiceee
Ahh canim keske illaki uyusa biraktigin an bagiriyor sonra ne uyku kaliyor ne biseyBenimkide öyle. Ama baktın iyice daldı yatır yerine illaki uyuyacak. Birde ağır ağır salla ki durduğunda uyanmasın
Kıyamam sanaAhh canim keske illaki uyusa biraktigin an bagiriyor sonra ne uyku kaliyor ne bisey
Kıyamam canımE cok iyimis 3 er saat benimki surekli sallandigi halde 2 saat zorla uyur o da belki kac gundur azicik olan duzende bozuldu oooff bende sallamak istemezdim ama mecbur kaldik uyuyamiyodu 24saat surekli bagiriyordu baska seçenek yoktu
Bizimkide hazimsizlik sorunu gazini rahat cikariyor ama sutu hazmedemedigi icin karnina agri yapıyor ve tabiki oglusu rahatsiz ediyor benim buyuk kizda boyleydi 1.5 yasinda iyiceee duzene girmisti ama bunda o kadar dayancak gucum yok sanki cok kotuyumKıyamam canım
Ama ben doğduğundan beri hiç sallamadım
Oğlum uyumadıysa bende uyumadım ama beşiğine yatırdım
Kendi kendine uyumayı öğrendi oda zamanla
Ama ben çalışmıyorum evdeyim
Bebeğim uyuduğunda yanına yattım uyudu o yetti bana
Birde koliktik biz
Üstüne de İNEK SÜTÜ ALERJİSİ vardı ooo neler çektim
Ama şimdi daha iyi
Alerji geçince bende rahatladım aslında
Canım aslında ikincilerde daha da çok panik oluyor insan birde unutuyoruzBizimkide hazimsizlik sorunu gazini rahat cikariyor ama sutu hazmedemedigi icin karnina agri yapıyor ve tabiki oglusu rahatsiz ediyor benim buyuk kizda boyleydi 1.5 yasinda iyiceee duzene girmisti ama bunda o kadar dayancak gucum yok sanki cok kotuyum
Ben varım:))Herkes dağıldı mi:))
Bende bu gece ilk defa 1 de üçünü de uyutmayı başardım:)Gececiler :) sen çocuklarla bende uyku problemiyle:))
:)) tam çocuklar sana dinlenmek için zaman veriyor bu sefer de sende uyku yok.kafanı taktın ya bugün ondandir.eşin uyuyor muBende bu gece ilk defa 1 de üçünü de uyutmayı başardım:)
Ama şimdi de ben uyuyamıyorum
Oğlum bugun ben babamla uyuycam dedi sarıldılar uyuyolar:):)) tam çocuklar sana dinlenmek için zaman veriyor bu sefer de sende uyku yok.kafanı taktın ya bugün ondandir.eşin uyuyor mu