2 kişi yaşayan evde ev nasıl dağılıp kirleniyor anlamıyorum:))hmm iyiymiş yeni gelin temizlik önemli tabi
ahahah bilemiyorum artık nasıl dağıtıyorsanız2 kişi yaşayan evde ev nasıl dağılıp kirleniyor anlamıyorum:))
Haha yok sıkıntı olmaz inşallah:)ahahah bilemiyorum artık nasıl dağıtıyorsanızilerde bide bebiş eklenirse sıkıntı
bebiş olunca tabi ev daha kirli oluyor kocişinle daha az vakit geçiriyorsun bak bunları şimdiden doya doya yap :)Haha yok sıkıntı olmaz inşallah:)
Ayy :) acaba daha erken mi ki bebek için:))düşünmeye başladımbebiş olunca tabi ev daha kirli oluyor kocişinle daha az vakit geçiriyorsun bak bunları şimdiden doya doya yap :)
yok canım gene düşün sen ama anın tadını çıkartAyy :) acaba daha erken mi ki bebek için:))düşünmeye başladım
Kahvaltı yaptık öyle çay içiyoruz dedim bi bakayım ne var ne yok sonra mesajlara yetisemiyorum oku oku:)) birazdan temizlik yapcaz başlamadan geldim :)
Sizden gizli haberlesiyoruz siz gider gitmez gelip konuşuyoruz biz:)))itiraf ediyorum:))
Bende mutfağı salonu oturma odasını topladım 2 oda kaldı geriye orası kolay :)ben temizlige basladim bile
Hahahayyy iyimis sevindim adinizaSizden gizli haberlesiyoruz siz gider gitmez gelip konuşuyoruz biz:)))itiraf ediyorum:))
:)) Bak şimdi de seninle konuşuyoruz:) sende itiraf et hadi . Gizli konuşup geldiğimizi:))))Hahahayyy iyimis sevindim adiniza
Itiraaaf ediyorummm:)) Bak şimdi de seninle konuşuyoruz:) sende itiraf et hadi . Gizli konuşup geldiğimizi:))))
:)). .Ay bitirdim temizliği.eşim güya beraber yapalım dedi beni kaldırdı kendi bi baktım film açmış seyrediyor:))Itiraaaf ediyorummm
aman zaten ne kadar kirlenmiş olabilir ki:)). .Ay bitirdim temizliği.eşim güya beraber yapalım dedi beni kaldırdı kendi bi baktım film açmış seyrediyor:))
Demi dogru yeni gelin evi ne kadar kirli olabilirki sen gelde gözün kirli ev gorsunaman zaten ne kadar kirlenmiş olabilir ki
o yüzden git kocanla ilgilen diyorumDemi dogru yeni gelin evi ne kadar kirli olabilirki sen gelde gözün kirli ev gorsun
Valla temizlikle bas edemuyirum temuzlikci bulucam olmucak boyle hicbisey yapamiyomo yüzden git kocanla ilgilen diyorumilerde zaten evi temizlemekle uğraşacaksın
eşine ilet canımValla temizlikle bas edemuyirum temuzlikci bulucam olmucak boyle hicbisey yapamiyom
Normalde akşam eşim eve geldikten sonra hiçbir işle uğraşmam yemek sonrası öyle bırakırım onunla oturup sohbet muhabbet tv olsun zaman gecirelim diye erken yatıyor çünkü yorulduğu için.haftasonu da aynı çok uğraşmam evle sadece çamaşır varsa onu yıkar asarim.kendi durmadı söyledi ama yapmadı.zaten çok birşey yoktu makina aç toz al ortalığı bi topla tamam:)o yüzden git kocanla ilgilen diyorumilerde zaten evi temizlemekle uğraşacaksın