- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Benim ikizlerim de illa kucağımda uyuyacakklar:)Azalticam canim da bi emeklese hareketlense yorulur emerken falan uyur simdi hareket yok yorulmuyor emerkende uyuyamiyor havalar dyzelir disari cikaririm yorulur uyur diye dusunuyorum bakalim umarim yanilmam
Amin hepimizin evlatlari....Çok güzeller
İsimleriyle yaşasınlar
6 olucak bikac gune seninkiler ?hb .senin bebis kac aylik
Ne zaman doğdular?6 olucak bikac gune seninkiler ?
Kucukken biri babayla biri benle uykuya dalardi simdi buyuduler ben calismaya basladim babalarina sattim uyutuyorBenim ikizlerim de illa kucağımda uyuyacakklar:)
Sıraya koyuyorum öteki sinirleniyor:))
Tabi ne kadar hareket o kadar yorgunluk sonra mışıl mışıl uyku:)
Bende 6 ekimde doğum yaptımNe zaman doğdular?
Oh ne güzelKucukken biri babayla biri benle uykuya dalardi simdi buyuduler ben calismaya basladim babalarina sattim uyutuyor
Canim benim Allah kolaylik versin sana bu arada nasil oldun dun baya sinjrliydin iyimisin biraz daha?Benim ikizlerim de illa kucağımda uyuyacakklar:)
Sıraya koyuyorum öteki sinirleniyor:))
Tabi ne kadar hareket o kadar yorgunluk sonra mışıl mışıl uyku:)
20ayliklar kocaman oldular masallah6 olucak bikac gune seninkiler ?
Eylulde canimNe zaman doğdular?
Oh ne güzel
Kim bakıyor peki?
Bende çalışmayı çok özledim
Ohh masallah benimkide bi buyuse buyumesinden ziyade sancisi gecse sallanmayi biraksa kendi uyusa Allahim insallah dua edin bana20ayliklar kocaman oldular masallah
Ohh misss en iyisi :) sen kac yasindasinKucukken biri babayla biri benle uykuya dalardi simdi buyuduler ben calismaya basladim babalarina sattim uyutuyor
Ohh masallah benimkide bi buyuse buyumesinden ziyade sancisi gecse sallanmayi biraksa kendi uyusa Allahim insallah dua edin bana
25 yasindayim.Ohh misss en iyisi :) sen kac yasindasin
Bende geldim:)kızlar ben geldim siz kaçmışınız ama
kız git kocanla vakit geçir ne yapıyorsun burdaBende geldim:)
Kahvaltı yaptık öyle çay içiyoruz dedim bi bakayım ne var ne yok sonra mesajlara yetisemiyorum oku oku:)) birazdan temizlik yapcaz başlamadan geldim :)kız git kocanla vakit geçir ne yapıyorsun burda
hmm iyiymiş yeni gelin temizlik önemli tabiKahvaltı yaptık öyle çay içiyoruz dedim bi bakayım ne var ne yok sonra mesajlara yetisemiyorum oku oku:)) birazdan temizlik yapcaz başlamadan geldim :)