Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Uyudu mışıl mışıl beyfendiben akşam yemeğine misafir çağırdım sırf konuşmayalım diye
Küstüm bir kere bı daha çok zor barışırım
Hak ediyor bence.
İnsan biraz dusunue.r onunki dusuncesizlk sende insanın bu konuyu oturup konuşman lazm bu böyle olmaz.. Yanında olması destek olması gerekirken köstek oluyor
İnsan düşünmeli benm karım butun gün evde bir yere çıktığı yok ruh hali kötüdür ben dolaştıran uç çocuk da olsa die yani.. Buu düşünemiyorum gtsn kendini camdan asa atsn ruhsuz herif

Ben yeterince konuştum canım
Halimi görüyor neticede
Ama bana diyorkj bizim 3 çocuğumuz var biz artık gezemeyiz falan filan
Asla konuşmam artık
Görsün böyle davranmayı
Bunun sadece çarşısı yok
Düğünü var bayramı var
Bende onu o zamanlar yalnız bırakınca anlar

Sen büyütmüşsün canım
Oh en iyi zamanları desene:))
Nasıl bakıyorsun yetişebiliyor musun ikisinde
Benim birde 3 yaşında oğlum var:))
Kendim bakıyorum ben ama yaa çok zorlanıyorum(

yetişmek zor tabiki benm sade bunlar.Hareketlendiler daha da gozumu ayiramaz oldum biri hayta birisi uslu

Bebişim uyudu çaylar gelsin, mısırlar patlasın, filmler açılsın, sütyenler çıksın, pijamalar giyilsin, bacaklar uzatılsın, gözlükler silinsin, her cümlenin arasına itinayla virgüller konulsun. Neden, çünkü vaktim vaar!

Yalniz birakmaazsiiiin bende cok sinirlenince oyle yapcam boyle yapcam derim b8kac gun sonra yelkenler suya iniyor biz kadinlar hemen yumusuyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…