- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Canim ordaki bunun yeni versiyonu nasil sallandigini bilmedigim icin almak istemiyorumsanki hepsi buradada vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ordaki bunun yeni versiyonu nasil sallandigini bilmedigim icin almak istemiyorumsanki hepsi buradada vardi
Allah bagislasin:) bi ikiz annesi daha katıldı aramıza:)evliyim ikiz ogluslarim var 25yasindayim sizleri tanimak isterim
Gözüme çarparsa söylerim:)Kizlaaar oglusuma bir besik ariuorum ama 2012 modelmis ve hicbiyerde yok resmini aticam biyerlerde gorurseniz numarasini alip bana iletirmisiniz lutfen
Insallah carpar bizdeki besikle kollarim kopuyor sallarkenGözüme çarparsa söylerim:)
Bu nasıl kiInsallah carpar bizdeki besikle kollarim kopuyor sallarken
Bizim beskte çok kötü aldima pişman oldum vallaInsallah carpar bizdeki besikle kollarim kopuyor sallarken
Kolay gelsin sana da iyi geceler :))anneler kutsaldir:)Suu an ki ruh halmmm oglusuma uyutma çabaları ah ahh annelern hakkı odenmez hepinize iyi geceler
Sallamasi iskence olan bisey suan bile salliyorum fenalik gecircemmBu nasıl ki
Ben attigim resimdekini kizima kullammistim o kadar rahatki boyle rahat besigi neden piyasadan kaldirirlarkiiiiBizim beskte çok kötü aldima pişman oldum valla
Hoşgeldin canım bende ikiz kız annesiyim:))evliyim ikiz ogluslarim var 25yasindayim sizleri tanimak isterim
oteki kimmmyoldasimmisAllah bagislasin:) bi ikiz annesi daha katıldı aramıza:)
ne kadarliklar seninkilerHoşgeldin canım bende ikiz kız annesiyim:))
Benm oğlan sdğlamadi bi uykuyaKızlar gene geldim ben:))
5 aylık canım seninkilerne kadarliklar seninkiler
Ben şu oyun parklilardan aldm bi hevesle gicir gicir sallanmak bilmez benm ninni sesime butun apartman uyudu oglanda uyur heralBen attigim resimdekini kizima kullammistim o kadar rahatki boyle rahat besigi neden piyasadan kaldirirlarkiiii
Uyudu mışıl mışıl beyfendiben akşam yemeğine misafir çağırdım sırf konuşmayalım diyeBenm oğlan sdğlamadi bi uykuya
Nasıl oldn cnam esinle ne yaptınz
Alablms mi uykusunu beyefendu