Ben 11 deyim:))baya yüksekmiş
Ben evlenmeden önce müstakil evde yaşıyordum.dedim nasıl oturcam hem apartmanda hem yüksekte:) ama balkonda oturmak müthiş bütün g.antep ayaklarının altında:)ilk zamanlar aşağı falan bakamıyordum alıştım.sen kaçıncı katay o kadar yüksekte yaşıyamam herhalde
11 katlı 3. katBen evlenmeden önce müstakil evde yaşıyordum.dedim nasıl oturcam hem apartmanda hem yüksekte:) ama balkonda oturmak müthiş bütün g.antep ayaklarının altında:)ilk zamanlar aşağı falan bakamıyordum alıştım.sen kaçıncı kat
İyi bakalım:)11 katlı 3. kat
Görüşürüz:)hadi görüşürüz canım dinlenin sizde :)
Ama ben alistirana kadar neler çektim neler kaç yarı yoldan döndkk eve bilion mu senKiz bide cocuk gaz sanciliydi simdide huysuz diyosun bak cocuk disarda gezdiriyomus daha ne istiyon seeen
Ay alışveriş yapmıştık posetin biri yok sinir oldumSakizimi patlatır giderm
Hangisi yok nerde unuttnz ki acaba yaAy alışveriş yapmıştık posetin biri yok sinir oldum
Markette posete koymuştum sonra yok...Hangisi yok nerde unuttnz ki acaba ya
Aklınız neredeydisasknlar sizi
O zaman markette aldim sanip almamisindir sorun marketeMarkette posete koymuştum sonra yok...
Eve gelince farkettim.. market çok uzakta kaldı://O zaman markette aldim sanip almamisindir sorun markete
evliyim ikiz ogluslarim var 25yasindayimtabi ki canım evli misin? bebiş var mı ? yaş kaç ?
sanki hepsi buradada vardiKizlaaar oglusuma bir besik ariuorum ama 2012 modelmis ve hicbiyerde yok resmini aticam biyerlerde gorurseniz numarasini alip bana iletirmisiniz lutfen