- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Aman evde olup mac izlicene gelmesin daha iyibenim kocanın maçı var şimdi bağırır çağırır yine
Benim koca da çok nadir maç seyreder.genelde film ve belgesel.hayvanlar ilgi alanı:)))))beni de çok sever:)))))benim kocanın maçı var şimdi bağırır çağırır yine
ahahah belli olmaz kız adam bu küsme işinin kolay yolunu bulmuşIste onu yapcak azcij yurek ister bacim
Kocanin cevabi ne ?Kocam soruyor karnın neden hala şiş. Kurban ol lan "afedersiniz". Eşek seni. Senden çocuk yaptım nur topu gibi. Kendi keyfime bozmadım vucudumu. Karnımdaki çatlaklara şişliklere şükret şükret. Pazar günü dışarı çıkıyoruz! İşte bu kadar! Gezdir beni!
Aman evde olup mac izlicene gelmesin daha iyi
Benim koca da çok nadir maç seyreder.genelde film ve belgesel.hayvanlar ilgi alanı:)))))beni de çok sever:)))))
Alsin birak harcasin giden ondan gidiyor.Kiz oyle deme bikere kizdim esime kiyafetlerini yikamadim adam gitti yerine yenilerini aldi
Yoook canim iste o haddini asar haddimi onun gozlerima bak hele benimahahah belli olmaz kız adam bu küsme işinin kolay yolunu bulmuş
Zaten karismamki iyi yapmisinda az almisin en cok bikac gun idare eder sonra nolcak dedimAlsin birak harcasin giden ondan gidiyor.
e tabi onu yapmaz yani cesaret edemez benceYoook canim iste o haddini asar haddimi onun gozlerima bak hele benim
Kiz sen bizi delirticen mi bizi mi sınıyonAy anaaam ölüm okumaktan:)))arabaya biner binmez başlıyorum okumaya:)) kocaları nerde kızların diyor eşimde devamlı okuyorum ya:)))
Öptüm canım sende sıkma canınıKizlar ben simdi evimin yeni ve yakisikli erkekiyle ilgileniyim azcik hicbiseye can sikmayin optum hepinizi kocamaaan
Yuru git yarnda çık gez dolaş kocanla beni dellendrmeneyse kızlar bende gideyim kocamla vakit geçireyim :)
yok onun maçı var dışarı çıkmazYuru git yarnda çık gez dolaş kocanla beni dellendrme
Aslında bütün amaç buyduvay be şu kadını bile kocasına biraz daha bağladınız ya helal olsun kızlar size
Nooyy düzmece miAslında bütün amaç buyduher şey bir düzmece dermişim
şimdi kız kocasını bekliyorduNooyy düzmece miben smdi boşu boşuna mı bagladm geri ben herife