Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Nereleri geziyorsunuz gubalakcım?
Canmm biz ilçede yaşıyoruz kışın yapılacak pek birşey yok AVM gideriz genelde. Orada vakit geciriz yemek yeriz çay içeriz bowling oynariz oglanda bize bakar
Yazın da bl bol açık alanlara gideriz dağ taş esm balık tutmayı çok seviyor her pazar balığa goturur bizi hemde piknik yaparız
Oglanada küçücük olta altı oda tutacakms yazn ablası :)
Ben bebsm dogdundan beri kendi mi hiç eve kapatma dm 40 indn sonra hep cktm esimde dusunur bizi sagolsn daha bir pazar evde otur dememstr bana

Nereleri geziyorsunuz gubalakcım?
Sende alıştır benm esmde çıkmazdı önceden hiic ilk zamanlar ben hemen önlem aldm ve alistrdm smdi ben dursam o durmuor evde napacagiz dior disaridaken mesela saate bakar daha erken gtmeylm der ama bu kıvama getirene kadar akla karayı sectm o ayrı :KK53:

Canmm biz ilçede yaşıyoruz kışın yapılacak pek birşey yok AVM gideriz genelde. Orada vakit geciriz yemek yeriz çay içeriz bowling oynariz oglanda bize bakar
Yazın da bl bol açık alanlara gideriz dağ taş esm balık tutmayı çok seviyor her pazar balığa goturur bizi hemde piknik yaparız
Ben bebsm dogdundan beri kendi mi hiç eve kapatma dm 40 indn sonra hep cktm esimde dusunur bizi sagolsn daha bir pazar evde otur dememstr bana
Tebrik ederim eşini. Peki bebek yine uyuyabiliyor mu? Atıyorum avm desiniz. 5 aylık benimki. Rahat oluyor mu

Tebrik ederim eşini. Peki bebek yine uyuyabiliyor mu? Atıyorum avm desiniz. 5 aylık benimki. Rahat oluyor mu
Canm ben smdi o zamanlar sknti olmuordu beş aylkken bebek bakm odlaari oluyordu orada emziriodm uykusu gelnce uyuyordu arabasında eziyet etmezdi renkler ışıklar dikkatini çekerdi onları izlerdi
Smdi veriyorum eline bi cibik kraker etrafı izliyor çığlık atıyor dışarıda olmayı gezmeyi çok seviyor hiç eziyet etmez uykusu gelncede bebek bakm odasında emzrdm uyur ben hep yazın dışarı alistrm sürekli. Parka gotrsn sürekli gezdrdk o yüzden çok seviyor ama senn bebis alissk deglse nasıl olur bilemyrm denemen lazm

Bebek bakım odaları olduğu için anneye kolaylık oluyor uykusunun hemen gelmemesi için uyut uykudan uyanınca çıkın daha neşeli olur

Kiz bide cocuk gaz sanciliydi simdide huysuz diyosun bak cocuk disarda gezdiriyomus daha ne istiyon seeen :sinirli::sinirli:

Canim bebisinde bi sıkınti yoksa yani benimki gibi sancili yada surekli sallanarak uyuyan bir bebek degilse sikinti cikaracagini sanmiyorum sakin rahat her bebek bebek arabasini sever korkutma kendini cok dene

X