Cevabı "tamam" nokta netttKocanin cevabi ne ?
İşte bu başka seçeneği yook zaten mecbur gezdirecek yok öyle yagmaCevabı "tamam" nokta nettt
Hepsinden vazgeçiyorum geri eski halime döndüm neden kandirdnz beni neden nedenşimdi kız kocasını bekliyordubebişi de annesine bırakmıştı
Nereleri geziyorsunuz gubalakcım?İşte bu başka seçeneği yook zaten mecbur gezdirecek yok öyle yagma
Canmm biz ilçede yaşıyoruz kışın yapılacak pek birşey yok AVM gideriz genelde. Orada vakit geciriz yemek yeriz çay içeriz bowling oynariz oglanda bize bakarNereleri geziyorsunuz gubalakcım?
Sende alıştır benm esmde çıkmazdı önceden hiic ilk zamanlar ben hemen önlem aldm ve alistrdm smdi ben dursam o durmuor evde napacagiz dior disaridaken mesela saate bakar daha erken gtmeylm der ama bu kıvama getirene kadar akla karayı sectm o ayrıNereleri geziyorsunuz gubalakcım?
Tebrik ederim eşini. Peki bebek yine uyuyabiliyor mu? Atıyorum avm desiniz. 5 aylık benimki. Rahat oluyor muCanmm biz ilçede yaşıyoruz kışın yapılacak pek birşey yok AVM gideriz genelde. Orada vakit geciriz yemek yeriz çay içeriz bowling oynariz oglanda bize bakar
Yazın da bl bol açık alanlara gideriz dağ taş esm balık tutmayı çok seviyor her pazar balığa goturur bizi hemde piknik yaparız
Oglanada küçücük olta altı oda tutacakms yazn ablası :)
Ben bebsm dogdundan beri kendi mi hiç eve kapatma dm 40 indn sonra hep cktm esimde dusunur bizi sagolsn daha bir pazar evde otur dememstr bana
Canm ben smdi o zamanlar sknti olmuordu beş aylkken bebek bakm odlaari oluyordu orada emziriodm uykusu gelnce uyuyordu arabasında eziyet etmezdi renkler ışıklar dikkatini çekerdi onları izlerdiTebrik ederim eşini. Peki bebek yine uyuyabiliyor mu? Atıyorum avm desiniz. 5 aylık benimki. Rahat oluyor mu
Kiz bide cocuk gaz sanciliydi simdide huysuz diyosun bak cocuk disarda gezdiriyomus daha ne istiyon seeenCanmm biz ilçede yaşıyoruz kışın yapılacak pek birşey yok AVM gideriz genelde. Orada vakit geciriz yemek yeriz çay içeriz bowling oynariz oglanda bize bakar
Yazın da bl bol açık alanlara gideriz dağ taş esm balık tutmayı çok seviyor her pazar balığa goturur bizi hemde piknik yaparız
Oglanada küçücük olta altı oda tutacakms yazn ablası :)
Ben bebsm dogdundan beri kendi mi hiç eve kapatma dm 40 indn sonra hep cktm esimde dusunur bizi sagolsn daha bir pazar evde otur dememstr bana
Canim bebisinde bi sıkınti yoksa yani benimki gibi sancili yada surekli sallanarak uyuyan bir bebek degilse sikinti cikaracagini sanmiyorum sakin rahat her bebek bebek arabasini sever korkutma kendini cok deneTebrik ederim eşini. Peki bebek yine uyuyabiliyor mu? Atıyorum avm desiniz. 5 aylık benimki. Rahat oluyor mu
Bizde eve geçiyoruz :)benim koca da film seyretme hayali kuruyor ama ben survivor:)ben varım benim koca maça bakar
Evet ama 3 dakika sürmez evdeyiz.yarın çıkmayiz artık yorulduk bugün:))hala dışarıda mısınız
e tabi canım birazda evde oturunEvet ama 3 dakika sürmez evdeyiz.yarın çıkmayiz artık yorulduk bugün:))
Ay asansörle eve çıkmamiz 5 dakika sürüyore tabi canım birazda evde oturun
kaç katlı kız evAy asansörle eve çıkmamiz 5 dakika sürüyor