- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ay bi sinirlenirim . ben o kadar hazırlanayım edeyim adam çekil önümden maça bakacam der . ne var anlamıyorumAynı aynı
Kocasiyl a vakit geçirio dağılın
Niye istemicen sanki para almayinca uzulcekmi daha sevinirlerParasını da istemiyorum
Çok pis küstüm ben
Aylar sonra bi_iki saat birlikte gezmeyi bana çok gördüyse hiç Bir şeyini istemiyorum
İşte bende aynen öyle yapcam gezcem her yeriAynen varya miraç efe bir yürüsünnn.. Alıp alıp çıkıcam. Oh.. Biraz aklı erince artık sinema mı dersin park mı dersin. Çocuklarımız o kadar şanslı ki. Gezmek isteyen anne onlar için lütuf gibi bir şey. Birde biraz çocuk ruhluysan tamamdır.
Bu şekilde esinlede konuşsan canm o zaman ne diyor ya insan bi dusunur ya bu kadar mı duusnceszsnn ..Parasını da istemiyorum
Çok pis küstüm ben
Aylar sonra bi_iki saat birlikte gezmeyi bana çok gördüyse hiç Bir şeyini istemiyorum
Macda bisey oldugu icin degil adamlarda beyin olmadigi icin bacimay bi sinirlenirim . ben o kadar hazırlanayım edeyim adam çekil önümden maça bakacam der . ne var anlamıyorum
Hiçbir şeyini istemiyorumNiye istemicen sanki para almayinca uzulcekmi daha sevinirler
Çok yazık sen aylardr cikmamssn dışarı hep evde hep evde insan patlar artk bir iki saati çok görüyor sa gerçekten çok yazık..İşte bende aynen öyle yapcam gezcem her yeri
Kendisi düşünsün bundan sonra hayatımın hiç bir anında yer edemeyecek
Ben çok kırıldım çünkü
Doğumda ölümden döndüm
Alt tarafı iki saat çok gördü bana
Delirmişsin sen. 3 çocukla gezmeye mı gidilir dedi bana canım ne konuşcamBu şekilde esinlede konuşsan canm o zaman ne diyor ya insan bi dusunur ya bu kadar mı duusnceszsnn ..
evde maç yapsak bariMacda bisey oldugu icin degil adamlarda beyin olmadigi icin bacim
İyi o zaman eve mahkum kal sen bu mudur eş olmak. Ya bu mudur destek olmak çok da güzel çıkılır çıkan nasıl çıkıyor yahuDelirmişsin sen. 3 çocukla gezmeye mı gidilir dedi bana canım ne konuşcam
Bitti herşey
Sevgim umudum heycanım hevesim neşem gülüşüm herşyim bitti
İyi o zaman eve mahkum kal sen bu mudur eş olmak. Ya bu mudur destek olmak çok da güzel çıkılır çıkan nasıl çıkıyor yahu
Offf canim yaaa benimikide cok cikarmaz ama bazen israrima dayanamaz aman sıkma canini her zor zaman gecer sen can siktikca cocuklarinida etkiler biliyorum kolay degil cok iyi anliyorum y9kmu akraban arkadasin yokmuDelirmişsin sen. 3 çocukla gezmeye mı gidilir dedi bana canım ne konuşcam
Bitti herşey
Sevgim umudum heycanım hevesim neşem gülüşüm herşyim bitti
Bunn onune geceblrsn aslnda benm esmde öyleydi ama duzeltrm bi şekilde su an pazar günü kendi durmak istemiyor evde ben demeden o der hadi çıkalım bütün hafta çocukta çıkmadı gezelm dolasalm dior yaz gelnce hep pikniğe balığa felan gideriz mesela ben alstrdm ama çok cabaladm o ayriPis senii olan var olmayan var dimiigezin bacım gezin sabaha kadar gezin. Çocuk olmadan herbişeyii yapın romayı yakın. Yakın bu gezegeni eve gelmeyin
Benimki maçtan anlamıyor Allahtan. Ama yine de kimin kazandığı kimin nasıl gol attığı o kadar önemli kiiiievde maç yapsak bari
Ben bu durumun önüne gecdbldsem szde geceblrsnz kızlar ya guzelcee konusaanzda mi anlamiolar ?Offf canim yaaa benimikide cok cikarmaz ama bazen israrima dayanamaz aman sıkma canini her zor zaman gecer sen can siktikca cocuklarinida etkiler biliyorum kolay degil cok iyi anliyorum y9kmu akraban arkadasin yokmu
ay hele gol attığında bebeği olduğuna o kadar sevinmemiştirBenimki maçtan anlamıyor Allahtan. Ama yine de kimin kazandığı kimin nasıl gol attığı o kadar önemli kiiii
Benm esmde öyle artk durmuor hadi çıkalım sizde sklmsnzdr napacaz evde çocugada değişklk dior. Her pazarını bize ayırır mutlaka gezdirir dolaştırırya kızlar benimki de çıkalım der ne yapacaz oturalım evde derimha bi pis huyu var maç onun dışında iyi