Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

İşte bende aynen öyle yapcam gezcem her yeri
Kendisi düşünsün bundan sonra hayatımın hiç bir anında yer edemeyecek
Ben çok kırıldım çünkü
Doğumda ölümden döndüm
Alt tarafı iki saat çok gördü bana

Çok yazık sen aylardr cikmamssn dışarı hep evde hep evde insan patlar artk bir iki saati çok görüyor sa gerçekten çok yazık..

Delirmişsin sen. 3 çocukla gezmeye mı gidilir dedi bana canım ne konuşcam
Bitti herşey
Sevgim umudum heycanım hevesim neşem gülüşüm herşyim bitti
İyi o zaman eve mahkum kal sen bu mudur eş olmak. Ya bu mudur destek olmak çok da güzel çıkılır çıkan nasıl çıkıyor yahu

Delirmişsin sen. 3 çocukla gezmeye mı gidilir dedi bana canım ne konuşcam
Bitti herşey
Sevgim umudum heycanım hevesim neşem gülüşüm herşyim bitti
Offf canim yaaa benimikide cok cikarmaz ama bazen israrima dayanamaz aman sıkma canini her zor zaman gecer sen can siktikca cocuklarinida etkiler biliyorum kolay degil cok iyi anliyorum y9kmu akraban arkadasin yokmu

Pis senii olan var olmayan var dimii gezin bacım gezin sabaha kadar gezin. Çocuk olmadan herbişeyii yapın romayı yakın. Yakın bu gezegeni eve gelmeyin
Bunn onune geceblrsn aslnda benm esmde öyleydi ama duzeltrm bi şekilde su an pazar günü kendi durmak istemiyor evde ben demeden o der hadi çıkalım bütün hafta çocukta çıkmadı gezelm dolasalm dior yaz gelnce hep pikniğe balığa felan gideriz mesela ben alstrdm ama çok cabaladm o ayri

Offf canim yaaa benimikide cok cikarmaz ama bazen israrima dayanamaz aman sıkma canini her zor zaman gecer sen can siktikca cocuklarinida etkiler biliyorum kolay degil cok iyi anliyorum y9kmu akraban arkadasin yokmu
Ben bu durumun önüne gecdbldsem szde geceblrsnz kızlar ya guzelcee konusaanzda mi anlamiolar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…