Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ben bu durumun önüne gecdbldsem szde geceblrsnz kızlar ya guzelcee konusaanzda mi anlamiolar ?
Oooo daha bi konusalim deyince anlar isine geldigi gibi cevap verir ben yillardir alismistim zaten kizimla takiliyordum ama bebis olunca cikamiyorum tabi en azindan bu zamanlar beraber cikalim diyorum cunku bebgi anneme birakip 2 saat cikabiliyoruz zaman kisitli oluyor

Anlarlar canim anlarlar. Kendimize gelelim hanimlar! Bir silkelenelim. Sedacim niye butun hevesin sevgin hayalin yikiliyor? Yıktırtmayalım dimi. Biz olmasak perişan olurlar. Ne giyecek don bulurlar ne yiyecek ekmek. Önüne konmadan açlıktan sefaletten ölür kalır bunlar. Birinin onu bulmasını beklerler. Bize deli gibi ihtiyaçları var deli gibi. Elimizi ayağımızı öpsünler be! Çok pis gaza geldim.

Ama çok yalnıs bence siz essiniz ya. Halden anlaması lazm sen onun karisisn iki tane güzel evlat vermssn.. Yazık bu erkekler neden böyle ki .. Olan kadınlara oluyor Allah sabır versn hele halden anlamiolar daha da zor oluyor herşey
Benm esdme tam tersi.. Çok sukur yoksa napardm bilmiyorum

aqhahaha çok doğru konuşmuşun ama

Kiz oyle deme bikere kizdim esime kiyafetlerini yikamadim adam gitti yerine yenilerini aldi

Ay anaaam ölüm okumaktan:)))arabaya biner binmez başlıyorum okumaya:)) kocaları nerde kızların diyor eşimde devamlı okuyorum ya:)))

Allah bozmasın canim benim ne guzel valla ben 9 yildir degistiremedim ama bende eskisi gibi ona duskun degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…