- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Oooo daha bi konusalim deyince anlar isine geldigi gibi cevap verir ben yillardir alismistim zaten kizimla takiliyordum ama bebis olunca cikamiyorum tabi en azindan bu zamanlar beraber cikalim diyorum cunku bebgi anneme birakip 2 saat cikabiliyoruz zaman kisitli oluyorBen bu durumun önüne gecdbldsem szde geceblrsnz kızlar ya guzelcee konusaanzda mi anlamiolar ?
Ayy demi yeni gelinimiz muhabbette yok kocasini atip gelirdi ama
ee kız kocasıyla geziyor dokunmayın :)Ayy demi yeni gelinimiz muhabbette yok kocasini atip gelirdi ama
Masallah masallah tu tu tuuuee kız kocasıyla geziyor dokunmayın :)
Ama çok yalnıs bence siz essiniz ya. Halden anlaması lazm sen onun karisisn iki tane güzel evlat vermssn.. YazıkOooo daha bi konusalim deyince anlar isine geldigi gibi cevap verir ben yillardir alismistim zaten kizimla takiliyordum ama bebis olunca cikamiyorum tabi en azindan bu zamanlar beraber cikalim diyorum cunku bebgi anneme birakip 2 saat cikabiliyoruz zaman kisitli oluyor
aqhahahaAnlarlar canim anlarlar. Kendimize gelelim hanimlar! Bir silkelenelim. Sedacim niye butun hevesin sevgin hayalin yikiliyor? Yıktırtmayalım dimi. Biz olmasak perişan olurlar. Ne giyecek don bulurlar ne yiyecek ekmek. Önüne konmadan açlıktan sefaletten ölür kalır bunlar. Birinin onu bulmasını beklerler. Bize deli gibi ihtiyaçları var deli gibi. Elimizi ayağımızı öpsünler be! Çok pis gaza geldim.
Kiz oyle deme bikere kizdim esime kiyafetlerini yikamadim adam gitti yerine yenilerini aldiAnlarlar canim anlarlar. Kendimize gelelim hanimlar! Bir silkelenelim. Sedacim niye butun hevesin sevgin hayalin yikiliyor? Yıktırtmayalım dimi. Biz olmasak perişan olurlar. Ne giyecek don bulurlar ne yiyecek ekmek. Önüne konmadan açlıktan sefaletten ölür kalır bunlar. Birinin onu bulmasını beklerler. Bize deli gibi ihtiyaçları var deli gibi. Elimizi ayağımızı öpsünler be! Çok pis gaza geldim.
yuh aman kız kadınlık görevlerini yapta yeni kadın getirmesinKiz oyle deme bikere kizdim esime kiyafetlerini yikamadim adam gitti yerine yenilerini aldi
Allah bozmasın canim benim ne guzel valla ben 9 yildir degistiremedim ama bende eskisi gibi ona duskun degilimAma çok yalnıs bence siz essiniz ya. Halden anlaması lazm sen onun karisisn iki tane güzel evlat vermssn.. Yazıkbu erkekler neden böyle ki .. Olan kadınlara oluyor Allah sabır versn hele halden anlamiolar daha da zor oluyor herşey
Benm esdme tam tersi.. Çok sukur yoksa napardm bilmiyorum
ben sana diyom işte kocana sahip çık sev
Kocalari yok sendullar deAy anaaam ölüm okumaktan:)))arabaya biner binmez başlıyorum okumaya:)) kocaları nerde kızların diyor eşimde devamlı okuyorum ya:)))
Iste onu yapcak azcij yurek ister bacimyuh aman kız kadınlık görevlerini yapta yeni kadın getirmesin
Vallahi bunlari duyduktan sonra daha bi değişik bakıyorum artkben sana diyom işte kocana sahip çık sev
benim kocanın maçı var şimdi bağırır çağırır yineKocalari yok sendullar de
vay be şu kadını bile kocasına biraz daha bağladınız ya helal olsun kızlar sizeVallahi bunlari duyduktan sonra daha bi değişik bakıyorum artk
Dediğin doğru .. Bende hala söyleniyorum adama.. Ne adamlar var bak sene
Kocam soruyor karnın neden hala şiş. Kurban ol lan "afedersiniz". Eşek seni. Senden çocuk yaptım nur topu gibi. Kendi keyfime bozmadım vucudumu. Karnımdaki çatlaklara şişliklere şükret şükret. Pazar günü dışarı çıkıyoruz! İşte bu kadar! Gezdir beni!aqhahahaçok doğru konuşmuşun ama