Ay birfe ne oldu biliyor musunevde yalnizim hep bebekle, cikamiyorumda. Esime dedim ki gelirken bir permatik al çok mu çıkmış sakallarım dün kestim daha dedi. Ben iptal oldum tabii. Adam beni düşünmüyo bile ihtiyacım olacağını dedim sen al bulunsun jiletsiz falan kalırsın[/QUOTEkız ne güldürdün beni allah seni var ya:))))koptum.eşim de tip tip bakıyor ben gülünce:)) beyne oksijen gitti tabi dışarı çıkınca:))
Sesli guldm ya zuhahahajaj ah ah annelik ne zor iş haAy birfe ne oldu biliyor musunevde yalnizim hep bebekle, cikamiyorumda. Esime dedim ki gelirken bir permatik al çok mu çıkmış sakallarım dün kestim daha dedi. Ben iptal oldum tabii. Adam beni düşünmüyo bile ihtiyacım olacağını dedim sen al bulunsun jiletsiz falan kalırsın
Hiç sormavalla öyle kız çocup yap doğur büyüt bide bunlarla uğraş :/
İşten çıkar çıkmaz gel hemen dior ben napym oda yeni evlendi ondan işteya bacım sorun sende bencegidip bırakacan sonuçta veya eve biraz geç gideceksin sen ayarlıyacan biraz
aynen öyle valla . her şeyi biz yapalım biz düşünelim :)Hiç sormaerkekler ne kadar rahat. Hepsi tarzan gibi görünüyor ama dünya genelinde kabul görüyorlar ya.. Ben hiç böyle belgrad ormanı gibi bir kadının kabul gördüğünü görmedim. Azıcık tüy sorunu olsun garip garip bakıyorlar. Kimisi mesela kol tüylerini almak istemiyor. Olabilir yani. Ama bakışlardan dolayı o incecik sarı tüylere kıyıyorlar
aaa şok oldum cidden mi ?İşten çıkar çıkmaz gel hemen dior ben napym oda yeni evlendi ondan işteiki aylık evli daha annem
Vallahi aklı olan benm oğlanı almazSenden fena kayınvalide olur he yandı gelinin yandıne istiyorsunu siz bu gelin kızımızdan rahat bırakın yahuu
Koltuk altını temizlemeyen bir sürü erkek görüyoruz ya iğrençç. Tv de her yerde. (Şimdi eşim olsa der ki sana ne elalemin koltuk altı kılından) kıskanç vantilatöraynen öyle valla . her şeyi biz yapalım biz düşünelim :)
Evet canm babam vefat etti 5. Yl önceaaa şok oldum cidden mi ?
kişisel temizlik önemli o yüzden :)Koltuk altını temizlemeyen bir sürü erkek görüyoruz ya iğrençç. Tv de her yerde. (Şimdi eşim olsa der ki sana ne elalemin koltuk altı kılından) kıskanç vantilatör
başın sağolsun canımEvet canm babam vefat etti 5. Yl önce
Annem ben evlendm tek kaldi
Eşim vesile oldu evlendrdk o yüzden birazda kendime HC vaktm yok annemde yeni evlennce işten eve direk anlican :) vl
Kk da okmstmKoltuk altını temizlemeyen bir sürü erkek görüyoruz ya iğrençç. Tv de her yerde. (Şimdi eşim olsa der ki sana ne elalemin koltuk altı kılından) kıskanç vantilatör
iyi yapmış aslında :) kendisine bir şans daha vermesi güzelEvet canm babam vefat etti 5. Yl önce
Annem ben evlendm tek kaldi
Eşim vesile oldu evlendrdk o yüzden birazda kendime HC vaktm yok annemde yeni evlennce işten eve direk anlican :) vl
ahahahahhaKk da okmstm
Birisi soruyor kıl tüy olduğu zaman eşiniz size yaklaştgnda napiyorsnz die kadının bir tanesi ben lambaları sonduruorm dems
Sağol canm benm annem 40 yasnda genç daha bende tek çocuğumbaşın sağolsun canımanladım annen kaç yaşında peki?
Evet tek nereye kadar çekilirdi bu hayat.iyi yapmış aslında :) kendisine bir şans daha vermesi güzel
ahahah kardeş gelir mi sanaSağol canm benm annem 40 yasnda genç daha bende tek çocuğum
Evet bende öyle yapıyorum bazenKk da okmstm
Birisi soruyor kıl tüy olduğu zaman eşiniz size yaklaştgnda napiyorsnz die kadının bir tanesi ben lambaları sonduruorm dems
Kıskançlık tan kudururmahahah kardeş gelir mi sanakardeş gelirse çıldırırsın herhalde