- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
kız sende hani dışarıdan okuyorlardıÇok ta ateşli olurlar smdi bunlar ahahaha
Süs sus demedimm saykız sende hani dışarıdan okuyorlardı
Bırak burçları bebis napar
Bizi bebis gocatti fırsat vermiorsende daha yeni evli sayılırsın hem
Benmkide ilk arabamdan almstm cook sevdi ablası onu suruor mi miz sürekli tepemde yaBebiş uyumaya çalışıyo burnunu yediğim ayağını kemirdiğim :-( aşağıda çalışma var. Matkap sesi falan..
e bacım sende anne mi çağıracam anneme gidecem diyip duruyonBizi bebis gocatti fırsat vermior
Benmkide ilk arabamdan almstm cook sevdi ablası onu suruor mi miz sürekli tepemde ya
e bacım sende anne mi çağıracam anneme gidecem diyip duruyon
aaaaaAnne demişken anneme aşk olsunona gidecektim bu hafta sonu ağda işimiz vardı.. Ekti beni. Neymiş iş yapması gerekiyormuş. İki gün tatilin var cumartesi işini yap, pazar benimle ilgilen dimi kaynanamla mı yapayım ağdayı yani. Hayret bişey
Bugün kocam yokki evde napym tek başımae bacım sende anne mi çağıracam anneme gidecem diyip duruyon
Ay yok kız utanırım ondannaaaaakocanla yap bari
Yok yurutec degl ablası araba ilk arabamdan die gecioe nette çok seviyor onu :) ben fazla bindirmiyorum çok skstmda sadeceYürüteç falan mı :) ya bu yürüteçler erkek bebişlerin pipisini sıkıştırmıyor mu?
kendi kendine yapabiliyorsan yapAy yok kız utanırım ondannböyle görmesin benii korkar valla amazon kadınları gibiyim
Puhh sağa imi pis insan ayıp ilasiAy yok kız utanırım ondannböyle görmesin benii korkar valla amazon kadınları gibiyim
kız ne yazdın hiç anlamadım vallahaPuhh sağa imi pis insan ayıp ilasi
Kınama beni kınarım seniPuhh sağa imi pis insan ayıp ilasi
Hislerine bırakıyor ne hissediyorsan öyle cevap ver. Anlamlara kelimelere yoğunlaşmakız ne yazdın hiç anlamadım vallahadüzgün yaz şunu
Konyaca yazdm sen anlama boşver ahahahaha :27kız ne yazdın hiç anlamadım vallahadüzgün yaz şunu