Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

valla o 40 yaştan sonra hamile kalan çok oluyor . zaten olmaz diye bırakıyorlar herhalde

Annelerini kıskanırlar aslında böyle bir durumda. Şimdi sen yabancı bir adamla ne yapacaksın düşüncesiyle.. Bende düşününce kıskanırdım herhalde. Ama sonra bunun ne kadar saçma olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hakkı.. Hayata tutunmalı bir şekilde. Sevmeli sevilmeli. Yaşı da genç.. Bir çok kadın eşi öldükten sonra elalem ne der diye düşünüp evlilik yapmıyor. Kendini genç yaşında bekar kalmaya mahkum ediyor

kız ben bir şey demedim neden kızdın bana tabi ki hayat bu devam ediyor

Ben banyoda hemen hallediveriyorm onda bile oğlan izin vermiyor bazen beni izliyor banyoda agliorms durmuyor nasıl bir huysuzlktr anlamadm gtti

Bende bazen giyinecek oluyorum. Diyorum çocuk yalnız kalmasın yanında giyineyim. Ama çamaşırıma gelince köşelere görmeyeği noktalara geçeyim diyorm. Çocuk 5 dk ayırmıyor o boncuk gözlerini benden ya oglum bak gitt

ahahah sapık bebiş

Oo masallah o zaman simdi soruyorum sana, uyku duzeni 1 yasinda, 2 yasinda nasildi? Simdi benimki aksam uyuyor sabah 8 gibi kalkiyor. Bu degisir mi acaba
canım benim ki 2 yaşına kadar geceleri 2 kez uyanırdı ama uyurdu baya yani şimdi artık hiç kalkmıyor . yani doğumundan itibaren sakin bir bebekti buda öyle olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…