- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
valla o 40 yaştan sonra hamile kalan çok oluyor . zaten olmaz diye bırakıyorlar herhaldeKıskançlık tan kudururm
Ama ypmcklar adam istiyor annem yanaşmıyor ne çocugu die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla o 40 yaştan sonra hamile kalan çok oluyor . zaten olmaz diye bırakıyorlar herhaldeKıskançlık tan kudururm
Ama ypmcklar adam istiyor annem yanaşmıyor ne çocugu die
Ben banyoda hemen hallediveriyorm onda bile oğlan izin vermiyor bazen beni izliyor banyoda agliorms durmuyor nasıl bir huysuzlktr anlamadm gttiEvet bende öyle yapıyorum bazen ama baktım arrtık olacak gibi değil birkaç gün uzak durup kendimi çim biçme makinasına veriyorum
valla o 40 yaştan sonra hamile kalan çok oluyor . zaten olmaz diye bırakıyorlar herhalde
kız ben bir şey demedim neden kızdın bana tabi ki hayat bu devam ediyorAnnelerini kıskanırlar aslında böyle bir durumda. Şimdi sen yabancı bir adamla ne yapacaksın düşüncesiyle.. Bende düşününce kıskanırdım herhalde. Ama sonra bunun ne kadar saçma olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hakkı.. Hayata tutunmalı bir şekilde. Sevmeli sevilmeli. Yaşı da genç.. Bir çok kadın eşi öldükten sonra elalem ne der diye düşünüp evlilik yapmıyor. Kendini genç yaşında bekar kalmaya mahkum ediyor
Ben banyoda hemen hallediveriyorm onda bile oğlan izin vermiyor bazen beni izliyor banyoda agliorms durmuyor nasıl bir huysuzlktr anlamadm gtti
kız ben bir şey demedim neden kızdın bana tabi ki hayat bu devam ediyor
sağol canım dedim bana kızdı galiba alıntı yapıncaHayatim sana kizmadim niye oyle anladin. Aslinda ben obu gubbalaka ithafen yaziyordum senin mesaji gorunce senden alinti yaptim. Hic kizar miyim sen cok naifsinn :)
ahahah sapık bebişBende bazen giyinecek oluyorum. Diyorum çocuk yalnız kalmasın yanında giyineyim. Ama çamaşırıma gelince köşelere görmeyeği noktalara geçeyim diyorm. Çocuk 5 dk ayırmıyor o boncuk gözlerini benden ya oglum bak gitt
Yok hayatim kimseye kizmadim. Oyle konusuyoruz iste :)sağol canım dedim bana kızdı galiba alıntı yapınca
Senin ki kac aylik?ahahah sapık bebiş
3 yaşında büyük olanSenin ki kac aylik?
Oo masallah o zaman simdi soruyorum sana, uyku duzeni 1 yasinda, 2 yasinda nasildi? Simdi benimki aksam uyuyor sabah 8 gibi kalkiyor. Bu degisir mi acaba3 yaşında büyük olan
canım benim ki 2 yaşına kadar geceleri 2 kez uyanırdı ama uyurdu baya yani şimdi artık hiç kalkmıyor . yani doğumundan itibaren sakin bir bebekti buda öyle olur inşallah :)Oo masallah o zaman simdi soruyorum sana, uyku duzeni 1 yasinda, 2 yasinda nasildi? Simdi benimki aksam uyuyor sabah 8 gibi kalkiyor. Bu degisir mi acaba
hoşgeldin canımSelam kızlar ben geldim
Selam kızlar ben geldim
Hoşbulduk kuzumm nasılsın bakalımhoşgeldin canım