- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
hamile olunca jilet mecburKınama beni kınarım senikuafore gidiyorum normalde. Bu ay böyle oldu bir fırsat bulamadım. Utanıyorumm
Senden fena kayınvalide olur he yandı gelinin yandıBen senn kaynanan olacaktm vrya kök soktururdm sanahayirsz geln
Ben 10 aydır kuaföre gtmiorm ben napym yaKınama beni kınarım senikuafore gidiyorum normalde. Bu ay böyle oldu bir fırsat bulamadım. Utanıyorumm
ya bacım çağır anneni yarın baksın bebişe git kuaföre komple bi bakım yaptırBen 10 aydır kuaföre gtmiorm ben napym ya
:)))allah seniÇok ta ateşli olurlar smdi bunlar ahahaha
hamile olunca jilet mecbur
ahahahahahAy birfe ne oldu biliyor musunevde yalnizim hep bebekle, cikamiyorumda. Esime dedim ki gelirken bir permatik al çok mu çıkmış sakallarım dün kestim daha dedi. Ben iptal oldum tabii. Adam beni düşünmüyo bile ihtiyacım olacağını dedim sen al bulunsun jiletsiz falan kalırsın
ya bacım çağır anneni yarın baksın bebişe git kuaföre komple bi bakım yaptırbak bu kadar basit
ahahahahahkız ne güldürdün beni vallaha
hamam+kuaför belki diyorsunBizi bu bebeklerle 1 tane kuaför paklamaz. Bize ekip çalışması lazım
Ispanak böreği çok severim:))çokta güzel yaparım hemde kendim açarim hamuru:))Bugünde annem ıspanak alms gelms börek yapacgz akşama
Bende ona dondm mecbur vakit ykki kuaföre felanhamile olunca jilet mecbur
Ne yani bi hamur acmioruz hazır yufkadan yapıyoruz die hava mi ation bababababak havalara bakIspanak böreği çok severim:))çokta güzel yaparım hemde kendim açarim hamuru:))
Ne atesi kiz:)))allah seni
önemli olan kocanın seni güzel bulması kız yoksa önemli değil yaniNe atesi kizgerçi bir ağdadan geçince bu harita gibi karnımla pek bir seksy hissediyorum sanki. Bakıyorum şöyle bir.. Karnımı saymazsak, çatlakları görmezsek, biraz basenlerden alsak çok seksyim yaa var var giderim var
valla öyle kız çocup yap doğur büyüt bide bunlarla uğraş :/Ahahahakadin olmak zor is anacim cok zor
Ne yani bi hamur acmioruz hazır yufkadan yapıyoruz die hava mi ation bababababak havalara bak
hamam+kuaför belki diyorsun
Yaa evet destek çık banaaaa :)) yalnız buldu beni bakSenden fena kayınvalide olur he yandı gelinin yandıne istiyorsunu siz bu gelin kızımızdan rahat bırakın yahuu
Annemde dinleniyor kendi evini temizliyor eşine vakit ayırıyor ben böyle iyiym dokunmayın banaya bacım çağır anneni yarın baksın bebişe git kuaföre komple bi bakım yaptırbak bu kadar basit
ya bacım sorun sende benceAnnemde dinleniyor kendi evini temizliyor eşine vakit ayırıyor ben böyle iyiym dokunmayın bana