- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Tam da kendime çay almıştım:)Hos geldin sedacim cay hala sicak ister misin
Aman kötüyüm aziyiyim canım öyle buralardayım .sen nasılsın?
sende git uyutma kızAman kötüyüm az
Hava mis gibi ben evde oturuyorum
Koca gitti yattı uykusunu alamamış
Tam 7 aydır evdeyimsende git uyutma kızben olsa uyutmazdım .gıcıklık yap
Aynen ya bende cikmak istiyorummAman kötüyüm az
Hava mis gibi ben evde oturuyorum
Koca gitti yattı uykusunu alamamış
kız yoksa seninde kuaför+hamama mı ihtiyacın varTam 7 aydır evdeyim
Hastane dışında hiçbir yere gitmedim
Bugün hava iyiyken gezelim az dedim
Uykusunu alamamış uyucakmış,delirmişim ben,3 çocukla nereye gidilirmiş(
Bende küstüm konuşmuyorum bı daha da konuşmayı düşünmüyorum
Oda horul horul uyuyo
O kadar laf işittim birde yakız yoksa seninde kuaför+hamama mı ihtiyacın varvalla ayıp etmiş biraz
Bende dogumu kisin yaptim. 5 ay oldu bebis dogali 5 aydir hastahane ve annem disinda kocamla hicbir yere cikamadim. Simdi ne guzel baharli havalar geldi. Yarin bende soyleyecegim esime cikalim diye. Emimimmm bir bahane uyduracak oda bana. Zaten butun gun evdeyz yazik bize ya.. İnsan bunalima girer bu sekildeTam 7 aydır evdeyim
Hastane dışında hiçbir yere gitmedim
Bugün hava iyiyken gezelim az dedim
Uykusunu alamamış uyucakmış,delirmişim ben,3 çocukla nereye gidilirmiş(
Bende küstüm konuşmuyorum bı daha da konuşmayı düşünmüyorum
Oda horul horul uyuyo
aa canım moral bozmana gerek yok canını sıkma . yarın söyle götürsün. ee o zaman bebişi istersek istiyorlar amaO kadar laf işittim birde ya
Napim yani 3 çocuğum varsa öleyimmi
Oturdum ağlıyorum
O kadar laf işittim birde ya
Napim yani 3 çocuğum varsa öleyimmi
Oturdum ağlıyorum
aynen canım dediğim gibi her şeye kadın uğraşıyor birazda eşlerin yardımcı olması gerekKiyamam yacevap gelmedi. Ağlıyor kesin. Ya da eşine kızmakla meşgul. Eşlerimizin anlayşlı olması gerekiyor.. 3 çocuk varsa var, karın bakıyor.
Nie bahane uyduuror canm ne dior mesela. Benm esm öyle değil her pazar muhakkak ickariz yoksa insan depresyona giriyorBende dogumu kisin yaptim. 5 ay oldu bebis dogali 5 aydir hastahane ve annem disinda kocamla hicbir yere cikamadim. Simdi ne guzel baharli havalar geldi. Yarin bende soyleyecegim esime cikalim diye. Emimimmm bir bahane uyduracak oda bana. Zaten butun gun evdeyz yazik bize ya.. İnsan bunalima girer bu sekilde
selam canım kızların kocaları geldi herhalde kayboldularBaktım ki kadınlar en çok burada sohbet ediyormuş. Selamlar herkese :)