• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saltam1823 Meme Estetiği Ameliyatı

shans senin ve arzumun gögüslerinden sonra yuvarlak protezi düşünmeye basladım. önceden damla olsun istiyordum

Butterfly cım....yuvarlak protez bana göre zamanla zaten damla gibi duruyor, yer çekiminden dolayı...sadce sütyen taktığında yuvarlak oluyor, ama sütyensiz doğal damla şeklindedir....

Butterfly cım....yuvarlak protez bana göre zamanla zaten damla gibi duruyor, yer çekiminden dolayı...sadce sütyen taktığında yuvarlak oluyor, ama sütyensiz doğal damla şeklindedir....

Evet canım :34: Yuvarlak protez dogru teknikle kullanılırsa gayet dogal sonuçlar veriyor.Zaten yuvarlak protez dik tutuldugu zaman,ayakta yerçekiminin etkisiyle kıvamı hafif aşşagıya dogru akma yapıyor :34: Ve haliyle dogal gögüs görünümüne geliyor.Damla protez masa üstünde damla duruyor ama ayakta :19: Ben begenmiyorum,herkesin her doktorun kişisel tercihi tabiki...Ben o gögsü sürekli sütyenle toparlayacaksam bu ameliyatı olmamın anlamı ne..Ohh sütyensizde mis,sütyenlide daha ne olsun :34:

Evet canım :34: Yuvarlak protez dogru teknikle kullanılırsa gayet dogal sonuçlar veriyor.Zaten yuvarlak protez dik tutuldugu zaman,ayakta yerçekiminin etkisiyle kıvamı hafif aşşagıya dogru akma yapıyor :34: Ve haliyle dogal gögüs görünümüne geliyor.Damla protez masa üstünde damla duruyor ama ayakta :19: Ben begenmiyorum,herkesin her doktorun kişisel tercihi tabiki...Ben o gögsü sürekli sütyenle toparlayacaksam bu ameliyatı olmamın anlamı ne..Ohh sütyensizde mis,sütyenlide daha ne olsun :34:

dogru diyorsun canım

ölçülerimiz aynı benimde mentor yüksek profil biri 275 diğeri 300 cc kas zarı altı meme ucu kesisi olucak arkadaşlık isteğimi kabul edersen çok sevinirim :13:

Son düzenleme:
merhaba bende meme büyütme operasyonuna girmek istiyorum ama malesef maddiyat yüzünden biraz daha beklemek zorundayım. Sizlere arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz sevinirim... Ben ankaradayım bu yaz gazi hastanesine gidip görüşeceğim doktor güven verirse birde parada anlaşırsak yaptırmak istiyorum. Artık bıktım destekli sütyen takmaktan 10 yıllık evliyim hala eşimin yanında çıplak duramıyorum çok utanıyorum. çünkü çok küçük. GErçi bu benim tek sorunum değil benim bacaklarım göğsümden daha berbat arasından tren geçer desem yeridir. Çok mutsuzum çokk beni siz bile tam anlayamazsınız. ben hiç gecelik, etek, dar pantolon yada bir şort giyemedim bu halimle giymemde mümkün değil. ne yapacağım bilmiyorum şimdi tek korkum kızımında bana benzemesi şuan 1 yaşında ve onunda bacakları sanki benimkine benziyor arası çok açık deliricem valla off

merhaba sevgili kızzzlllaaarrrrr.....ilk önce dünki ANNELER GÜNÜMÜZ kutlu olsun :))))))))

gelişmelerden bahsetmek isterim: 2 gündür memeişlerimde acayip değişiklikler var....eskiden benden ''ayrı yürüyorlardı'' sanki...çok ağırlık veriyorlardı ama 2 gündür çok yumuşak ve sanki benim parçam olmuş gibi bir durum var...hiçbir yerim ağrımıyor..şekil, görünüm vs gayet iyi....

bu arada albüm ekledim ama sadece ÖNCE ve SONRA denilen 2 ad resim var şimdilik...daha sporcu sütyeni kullandığımdan ve hayalim olan sütyenleri almadığımdan başka resimleri eklemedim...ama en kısa zamanda ekleyeceğim....:)))))

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ve YENİ AMELİYAT OLACAK OLANLARA BAŞARILAR dilerim!!!!!

öpüyorum

tatlım doktorun kim bende ameliyat olmak istiyorum araştırma içindeyim ve de yeni üyeyim fotoğraf göremiyorum 25 yorum muhabeti yüzünden :(

Konuyu gerçekten büyük ilgiyle okudum.
Hem cesaretini tebrik ediyorum hem de geçmiş olsun diyorum canım. Biraz geç mi kaldım ne..
Arkadaşlık isteğimi kabul et lütfen.
Bende düşünüyorum bu ameliyatı .

slm cnm kusura bakma uzun zamandır girmiyordum .....istersen özelden yazışalım :24:

Fotografına bakılırsa vucut yapın benımkıne cok benzıyor, kac cc koyuldu sana? Ozelden yaAmıyorum 100 msjım dolmadıgı icin. Ben de 3 gün önce ameliyat oldum. Arkadaslik teklif ediyorum sana

kızlar merhaba,

hepinizin yazdıklarını tek tek atlamadan okudum. ameliyat olmuş arkadaşlara ne mutlu :) geçmiş olsun ve güle güle kullansınlar. gerçektende kadın için kendini iyi hissetmesine yardımcı olacak bir ameliyat bu. bende çok istiyordum yaptırmayı. eser aydoğdu hanımın kliniğini aradım randevu ve bilgi için. 1,5 yıllık evli olduğum ve daha çocuğum olmadığı için ilerde yaptırmamın doğru olacağını söyledi asistanı. resmen yıkıldım :( yaptırsam hamile kalınca ve emzirince şekli çok fazla bozulur mu acaba?

kızlar merhaba,

hepinizin yazdıklarını tek tek atlamadan okudum. ameliyat olmuş arkadaşlara ne mutlu :) geçmiş olsun ve güle güle kullansınlar. gerçektende kadın için kendini iyi hissetmesine yardımcı olacak bir ameliyat bu. bende çok istiyordum yaptırmayı. eser aydoğdu hanımın kliniğini aradım randevu ve bilgi için. 1,5 yıllık evli olduğum ve daha çocuğum olmadığı için ilerde yaptırmamın doğru olacağını söyledi asistanı. resmen yıkıldım :( yaptırsam hamile kalınca ve emzirince şekli çok fazla bozulur mu acaba?

Bir iki sene içerisinde çocuk yapma düşüncen varsa tabiki bu ameliyatı çocuğu doğurup emzirme görevinide bitirdikten sonra yaptırman daha mantıklı olacaktır :34: Ama bu süreden daha fazla sonra çocuk düşüncen varsa beklemeyebilirsin..Hamilelikte ve emzirme dönemlerinde göğüsler gerginleşip büyüdükleri için henüz yeni iyileşmiş olan göğüslerinle pek rahat bir süreç geçiremeyebilirsin.Zaten ameliyattan sonra bir gerginlik olacak göğüslerinde ve ameliyattan ancak bir sene içerisinde bu gerginlik azalacak ve göğüs protezi kabul edip rahatlamaya çalışacak.Peşindende süt dolmasıyla oluşacak gerginlikte olursa sen sıkıntıyı çekersin yani..Fakat dediğim gibi çocuk düşünceniz daha ileriki yıllarda olursa çok fazla zorluk yaşamazsın..Deformasyona gelince bu bence kişinin göğüs yapısı,deri kalitesi esnekliği,protezin büyüklüğü gibi faktörlere bağlı bir durum olabilir.Ayrıca sütünün miktarı ne kadar olacak,çocuk ne kadar süre ile emecek bu noktalar göğsünün deformasyonunu arttırır ve azaltabilir.İster göğsünde protez olsun ister olmasın.Her şekilde göğsün zaten deforme olacak.Ben iki çocuk emzirdim ve göğüslerim deforme oldu zaman sonrada bu ameliyatı oldum.Ama imkanım olsaydı,bu ameliyatı olabileceğimi düşünseydim hiç beklemez daha öncesinde ameliyat olurdum yani :) Daha öncesinde bu ameliyat bana çok lüks birşeymiş gibi geliyordu nedense,sanki hep sanatçılar,mankenler bu ameliyatı olurmuş gibi düşünüyordum :37: O geçen üzgün,mutsuz günlerime yazık diyorum şimdi ..Bence doktorlarla yüzyüze görüşme yapmadan fikrini değiştirme.Asistan senin durumunu görmeden nasıl bir cevap veriyor onu anlamadım ben :19: Muayene olupta göğsünün durumuna bakıp bir doktordan fikir almak daha doğru cevaplar almanı sağlar,bence bir muayene ol öyle karar ver :34:

arzumcum çoook teşekkür ederim :) vakit ayırıp uzun uzun anlatmışsın saol.
dediğinde haklısın, asistanı çok net konusuyor doktor hanımda gelseniz aynı şeyi söyler zaten falan dedi hatta. ama ben yüzyüze görüşüp öyle karar vercem.

arzumcum çoook teşekkür ederim :) vakit ayırıp uzun uzun anlatmışsın saol.
dediğinde haklısın, asistanı çok net konusuyor doktor hanımda gelseniz aynı şeyi söyler zaten falan dedi hatta. ama ben yüzyüze görüşüp öyle karar vercem.

Tek bir doktorla görüşüp karar verme sakın.Muayene ücreti almayan birçok doktor var.Mümkün olduğunca birçok doktorla görüşüp fikir almanı ve öyle karar vermeni öneririm :34:

tamam :) bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim. senin foton varmı bilmiyorum ama benim yok. kocadan izin çıkmadıda :) biraz fazla güzelim galiba :D yada o çok kıskanç :P

tamam :) bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim. senin foton varmı bilmiyorum ama benim yok. kocadan izin çıkmadıda :) biraz fazla güzelim galiba :D yada o çok kıskanç :P

Valla hepimiz çok güzeliz :)) Birçok kişi eşinden izin almıyor foruma foto koymak için... Foto koymayan,buna karşı olan kişileri eklemiyorum listeme.. Sen göstermiyorsan,bu konuda hassassan bende hassasım :34:Özür dilerim...

Valla hepimiz çok güzeliz :)) Birçok kişi eşinden izin almıyor foruma foto koymak için... Foto koymayan,buna karşı olan kişileri eklemiyorum listeme.. Sen göstermiyorsan,bu konuda hassassan bende hassasım :34:Özür dilerim...

arzumcum anlıyorum ve saygı duyuyorum. sen yaşçada büyüksün benden, evlilik konusundada deneyimlisin, benimde ne demek istediğimi anlamış olmanı umardım :( herneyse boşver ameliyat konusundaki yardımın için tekrar saol :)

shans18 ve arzum77 sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum şu 50 mesaj olayım olmadığımdan bir türlü mesaj atamıyorum size lütfen arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz sevinirim,teşekkürler...

shans18 ve arzum77 sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum şu 50 mesaj olayım olmadığımdan bir türlü mesaj atamıyorum size lütfen arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz sevinirim,teşekkürler...

canım mesajını şimdi gördüm. hemen ekliyorum

Back