Salsa yaparak incelmek

Kızlar bikinimi denedim ama denemz olaydım çok üzüldüm:KK52:
Evet acilen başlıyalım bişiler yapmaya hatta diyet de yapalım bi yandan.
Lafta kalmasın ama Yaz geliyo tiril tiril elbiselerin içinde vahim gözükmeyelim dimi=)
Ben yarın başlıyayım biraz oryantal yaparım,biraz mekik çekerim.
Siz de yazın yaptıkça ilham gelir hiç olmazsa :87:

evet kizlar yaa bugun baslayalim :) en az 1 saat ayirsak bu tur seylere super olacak:KK70:

o zaman hergun ne kadar ne yaptigimizi yazalim hem fikir olur hemde tesfik oluruz olur mu :KK64:

Ben başladım kızlar.Dün ve bugun 10 dakika oryantal 30 tane mekik.Çok bişey değil ama başlangıç olsun Bu arada karnım acayip ağrıyo tutulmuşum:KK53:
Mermaid sınavların geçtimi cnm nasıldı?

Ben başladım kızlar.Dün ve bugun 10 dakika oryantal 30 tane mekik.Çok bişey değil ama başlangıç olsun Bu arada karnım acayip ağrıyo tutulmuşum:KK53:
Mermaid sınavların geçtimi cnm nasıldı?

evet canim bitti cok sukur atlattim :)
fena degildi umutluyum yani :KK70:

bende dun yarim saat gobek attim o kadar :KK70:
ya benim yeni muzikler bulmam lazim ayni sarkilarda dans etmekten bikmisim:KK70:

sen hangi sarkilarda oryantal yapiosun cnm?

evet canim bitti cok sukur atlattim :)
fena degildi umutluyum yani :KK70:

bende dun yarim saat gobek attim o kadar :KK70:
ya benim yeni muzikler bulmam lazim ayni sarkilarda dans etmekten bikmisim:KK70:

sen hangi sarkilarda oryantal yapiosun cnm?
Ne denk gelirse onu yapıyorum cnm google falan yazıyorum ne çıkarsa :KK52:
Gönderdiğin linklerden bakarak:81:

Ne denk gelirse onu yapıyorum cnm google falan yazıyorum ne çıkarsa :KK52:
Gönderdiğin linklerden bakarak:81:

linkler ise yaradiysa ne mutlu bana =)))

bende muzik ararken ne buldum cok guzel dans ediyolar ya
sunlara bak :KK70:

[video=youtube;Gr2sHpM1zWU]http://www.youtube.com/watch?v=Gr2sHpM1zWU[/video]

linkler ise yaradiysa ne mutlu bana =)))

bende muzik ararken ne buldum cok guzel dans ediyolar ya
sunlara bak :KK70:

[video=youtube;Gr2sHpM1zWU]http://www.youtube.com/watch?v=Gr2sHpM1zWU[/video]
Vayy be ben canım çıksın 2 fügür yapayım diye,elalem neler yapıyor süper vala:KK9:
Linkler kesinlikle çok işime yaradı canım zaten onlardan yararlanıyorum bitek:KK54:

Vayy be ben canım çıksın 2 fügür yapayım diye,elalem neler yapıyor süper vala:KK9:
Linkler kesinlikle çok işime yaradı canım zaten onlardan yararlanıyorum bitek:KK54:

bicok oryantal videolari izledim ama boylesini gormedim, hep ayni hareketlerden bikmistim bunlar degisik ya bildigimiz klasik sag sol calkalamasini bile bi ayri yapiyolar bayildim :KK9::KK9:

bicok oryantal videolari izledim ama boylesini gormedim, hep ayni hareketlerden bikmistim bunlar degisik ya bildigimiz klasik sag sol calkalamasini bile bi ayri yapiyolar bayildim :KK9::KK9:

Evet çok farklı ve çok güzel.Hem hızlı hem göbek ilginç vala.Ama ben hayatta yapamam böle tabi=))))))

ben Asenanin dansini begenmiyorum sahsen..

Didem desek onunda sundugu bi sov yok surekli titretiyo:KK70:
bi saga don titret sola don titret, hop yukari hadi assagi derken durekli bi titresim modunda:KK70:
tabi oda beceri Allah var guzel titretiyo ama oryantal dansi bi bundan ibaret degil...

Tanyeli desen onu severim bak Didemin aksine oda pek titretmez elleriyle kollarini cok kullanir ve daha cok vucudunu kullanir..

Reyhan var bide Oryantal Star yarismasindan , onuda severim cok fazla videolari fln yok ama
roman dansi ve oryantalde cok iyi gercekten =)) en azinda oryantal sov izliyoruz onu izlerken ..

bu yabanci kizlar sanki hepsini birlestirmis gibi :))

X