- 5 Mayıs 2010
- 426
- 3
-
- Konu Sahibi tomb_raider
saol canım.ben ingilizceden aratiyorum canim oyle daha cok secenek cikiyo,
daha cok sey bulabiliyorum, sende ingilizceden aratisan daha kolay bulabilirsin
isine yaradigina cok sevindim, haydin gobek atmayaa
saol cnm.Evet dans etmek mutluluk sağlıyo sanki=) çat pat öğreniyorum bakalım.Darısı tüm dans etmek isteyenlereSağol canım...
İnsan dans edince ne kadar sinir stres varsa atıyo valla,deşarj oluyo resmen,
Benim dansa ilgim,İngilizceye ve İspanyolcaya merakımla başladı,
Ortaokuldan beri,yani yaklaşık 15 yıldır falan dinlerim,
İngiliz Dili Edebiyatı okudum ve İspanyolcaya merak sarınca,hem dili hem danslarını öğrenmeye çalıştım,
Vaktim olsa İspanyolcanın da okulunu okumak isterdim ama olmadı,
Hem dili hem dansını sevince müzik nasıl olursa olsun kendini kaptırıyosun ve sonunda istenen figürler geliyo...
Umarım sen de güzel figürlerle devam ettirirsin bu dans merakını tomb raider arkadaşım...
saol canım.
deniyoruz bakalım şimdilik atmaya çalışıyoruz 1 2.öğrenicem inşallah olacak
saol cnm.Evet dans etmek mutluluk sağlıyo sanki=) çat pat öğreniyorum bakalım.Darısı tüm dans etmek isteyenlere
kızlar nasıl gidiyo,neler yapıyosunuz dans ediyomusunuz bakim:112:
Ben tam tersi bu ara salsa yapıyorum yeni kombinasyonlar öğrendim.Tabi öyle uçmalı kaçmalı ileri seviye figürler deil ama yapıyorum bişilerBen bu aralar pek dans edemiyorum,iş,ev,eş,diyet,spor vakit kalmıyo...
Sizler napıyosunuz bakalım...
Zumba Fitness diye bi dans var demistim, aslinda bu bi dans turu degil..
fitnessi daha eglenceli yapmak icin
birsuru dans turlerini harmanlamislar katmislar karistirmislar bu cikmis ortaya..
icinde her tur dansi barindiran bi dans turu, yapanlar genelde kilo vermek icin yapiyo
fitnessin uzantisi oldugu icin.. bence gorsel olarak zarif ve cok estetik degil ama cok eglenceli..
enerji dolu bi dans , tanitim videosunu da ekleyeyimde fikir edinirsin boylece...
YouTube - Zumba Fitness DVD
Ben tam tersi bu ara salsa yapıyorum yeni kombinasyonlar öğrendim.Tabi öyle uçmalı kaçmalı ileri seviye figürler deil ama yapıyorum bişiler
İyi hayırlı olsun yeni figürlerin,sevindim yeni şeyler öğrenmene...böyle devam et,biz yapamıyoruz sen
bizim yerimize dans et artık.....
Zumba Fitness diye bi dans var demistim, aslinda bu bi dans turu degil..
fitnessi daha eglenceli yapmak icin
birsuru dans turlerini harmanlamislar katmislar karistirmislar bu cikmis ortaya..
icinde her tur dansi barindiran bi dans turu, yapanlar genelde kilo vermek icin yapiyo
fitnessin uzantisi oldugu icin.. bence gorsel olarak zarif ve cok estetik degil ama cok eglenceli..
enerji dolu bi dans , tanitim videosunu da ekleyeyimde fikir edinirsin boylece...
YouTube - Zumba Fitness DVD
Canım sen de eşine öğret nasıl olur süper olmazmı :89:
xDD =) Haklısın cnm ne diyimAyy yok o hayatta dans edemez,erkekler ne anlar ya kıvrak danstan de mi yani...
ben bayılıyorum videları ile dans ediyorum süper bir şey... çok zevklii
Ayy ben bu ara çok boşladım spor bile yapamıyorum,dansı bırak...
Ayy ben de boşladım sanki kilo almışım gibi hissediyorum:26:
aynenn..
ama yaz geliyo olmazki boyle toparlamamiz lazim kendimizi..
hepbirlikte baslamaya varmisiniz