- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
-
- Konu Sahibi tomb_raider
Denizli mesela küçük memleket ama burda bile var öyle kafelerde latin dans geceleri.Tabiki bana göre çok yetersiz az sayıda.Oraya mesela öğrenmek isteyenler geliyo tanışıyo kaynaşıyo kursa gitmeden öğrenenler falan var.Ankarada mutlaka vardır bi gözat derim benyav kızlar nerede yasıyorsunuz Ankara da yapan yok mu salsayı? BEn almanyadayken yapmaya baslamıştım cok da seviyordum ama geldim buraya kaldı, unuttum da sanırsam. Bi de orada ders için klübe filan gitmiyordum yapan arkadaslar vardı cafelerde dans klüplerinde dısarı cıkıp bişeyler içmeye gittiğimiz yerlerde (genelde latin yerleri tabi) 3-5 kişi biraraya gelince rahat rahat kendi kafamıza göre takılıyorduk, bilenler hareketleri gösteriyordu mekanlar muzik yapıyordu. Ben öğrenciyim zaten ders almaya param da yok partnerim de( Türkiye de böyle imkanlar yok mudur?
Tek Tek başlıyorum hepsine süpersin videolarda öyle=)
Ne güzel sahneye de alışıkmışsın ne zaman müziği bulsan tereddüt etmeden çıkarsın ben daha başlangıç gibiyim tabi hala tirtir modda olunca çok özeniyorum sahnedekilere
başarıların devamını dilerim darısı başıma=)
Ya tabi her yerde çıkıp dans edemem,samimiyet önemli,öyle düğünlerde falan da etmem,hele erkek
falan varsa hiç etmem çekinirim,
Arkadaşlar arasında falan yani,bi de sahne gibi bişey olursa mutlaka kendime göre koreografi ayarlarım önceden,
Ama dediğim gibi önceden yapıyodum,şimdi evli işinde gücünde biri olunca anca evde ayna ve eşim
karşısında yapıyorum bişeyler...
İnsanın kendine güveni olmalı önce,o zaman pek dans türü bilmesende müziğe göre ritmini ayarlar
kafana göre takılırsın...
Kolay gelsin sana da başarılar...
ese ozel dans show he
supersin
mermaid nasılssın nasıl gidiyo
oo süpersin demek allah bozmasın canım çok sevindimiyiyim canim benim sen nasilsin valla
super gidiyo, su siralar dans videosu fln ekleyemedim
canim kusura bakma ama ekliicem insallah
sen naptin nasil gidiyo eger ozellikle isedigin bi dans turu varsa
onun videolarinada bakarim cnm
oo süpersin demek allah bozmasın canım çok sevindim
İyi bende cnm ya geçen yine salsaya sardım 1 saatlik de olsa deişik kombinasyonlar öğrendim
Yaa kaç gündür netten oryantal figürleri bulmaya çalışıyorum okadar aradım hiç bişi bulamadım=)
Eğer elinde varsa ve tabi vaktin de olursa eklersen çok sevinirim,hatta çabukta öğrenirim.Oryantali çok seviyorum çatpat yaptığım şeyler var tabi de onlar doğaçlama tabi=)))
Varsa cnm süper olur vala şimdiden sevgiler
ese ozel dans show he
supersin
Yaa naparsın işte sahne olmayınca,sahneyi eve taşıdık....:82:
Yaa naparsın işte sahne olmayınca,sahneyi eve taşıdık....:82:
Mernaid canımsın çok saol.Ben beceriksizmiyim ne türlü türlü şeyler yazdım bulamamışım=)) Tam aradığım şeyi göndermişsin canım tekrardan tşkler.
Ben özelden msj atamıyorum 100 msj olayı yüzünden yollamıyo burdan mesaj yazabiliyorum sana çaresiz
bende çok istiyorum ama sanırım bayağı bir zaman ayırmak gerekiyor
bence en iyisini yapmissin canim
Sağol canım...
İnsan dans edince ne kadar sinir stres varsa atıyo valla,deşarj oluyo resmen,
Benim dansa ilgim,İngilizceye ve İspanyolcaya merakımla başladı,
Ortaokuldan beri,yani yaklaşık 15 yıldır falan dinlerim,
İngiliz Dili Edebiyatı okudum ve İspanyolcaya merak sarınca,hem dili hem danslarını öğrenmeye çalıştım,
Vaktim olsa İspanyolcanın da okulunu okumak isterdim ama olmadı,
Hem dili hem dansını sevince müzik nasıl olursa olsun kendini kaptırıyosun ve sonunda istenen figürler geliyo...
Umarım sen de güzel figürlerle devam ettirirsin bu dans merakını tomb raider arkadaşım...