Salsa yaparak incelmek

[video=youtube;cJHU-GyhQyY]http://www.youtube.com/watch?v=cJHU-GyhQyY[/video]

bu dansi da cok begenerek izliyorum asil begendigim yer 0:36 dan itibaren basliyo
ne tur bi dans oldugunu cikartamadim ama cok sevdim:86:

uzun uzun aciklamissin cok sagol tomb_raider.
kursa ilk basladigimiz zamanlarda hocamiz dansin ozel bir paylasim oldugundan bahsetmis hatta sekse benzetmisti. hani butunluk icine hareket edilmesi ve dans ederken tek bir ruh olusturmanin estetik acidan daha hos durdugu bir gercek.ama sanirim erkek arkadasim bu benzetmeyi biraz farkli algiladi...
hevesini kacirmadan ogreterek ogrenmeye devam edicem.tekrar sagol

Mermaid deneme asamasindayim. Sonucu paylasirim

Lise yıllarından beri dansa ve müziğe meraklıyımdır,

Özellike Latin danslarına bayılırım,yıllardır müzik videolarını izleye izleye çok çeşitli dans etmeyi öğendim,

Salsa,rumba,flamenko,oryantal Latin,pop vs. çok güzel dansederim,

Zaten dans ettikçe vücudunuz kendi kendine şekilleniyo,

Arkadaşlar ayıptır söylemesi Shakira derlerdi bana,üniversitedeyken programlarda (kızlar arasında

yani) sahnede dans ederdim,

Hala da devam ediyorum dansa,ama tabiki evde,hem insan rahatlıyor,hem kilo verebiliyosun,

Vaktim olsa flamenko kursuna gitmeyi çok isterdim,az İspanyolcam da var,arkadaşlar hocam falan

zaten aynı İspanyollara benziyosun diyodu,bi öğrenirsem tam İspanyol olacağım kesin
...

[video=youtube;cJHU-GyhQyY]http://www.youtube.com/watch?v=cJHU-GyhQyY[/video]

bu dansi da cok begenerek izliyorum asil begendigim yer 0:36 dan itibaren basliyo
ne tur bi dans oldugunu cikartamadim ama cok sevdim:86:
yaa cnm ben bi süredir yoktum açmaya çalışıyorum ama izleyemiyorum açılmıyo bende :S
Bence çok yetenekli olmalısın ben 40 kere izlesem de biri adım adım göstermeyince anlayamam
Bu arada çok şey bilmiyorum deme bence epey bilgilisin bu konuda maşalla diyorum vala herbişeyi biliyosun

rica ederim cnm

Ne güzel sahneye de alışıkmışsın ne zaman müziği bulsan tereddüt etmeden çıkarsın ben daha başlangıç gibiyim tabi hala tirtir modda olunca çok özeniyorum sahnedekilere
başarıların devamını dilerim darısı başıma=)

cok tesekkur ederim canim
bi faydam dokunduysa cok mutlu olurum gercekten
videonun uzerine tiklayinca bi yazi cikiyor , en son cumleye yani alti cizilmis cumleye tiklayinca
youtube sayfasi aciliyor ordan izleyebilirsin canim ..
bende yazi flemenkce yaziyo belcikada oldugum icin ama
sende turkce olarak cikiyodur "youtube ta izle" diye bi yazi cikiyosa oraya tikla eger cikmiyosa ben baska bi yolunu bulurum eklemek icin
bu arada nasil gidiyo dans isleri, ben yarin spor salonuna gidicem, ucretsiz dans dersi varmis ama sadece ilk dersi ucretsiz devam etmek istersem parali yane, demo oyunlar gibi

YouTube - Britney Spears - Baby One More Time Dance Steps

iste ekledim bilee

dedigim gibi 00:36 dan itibaren begeniyorum oncesi bi garip geliyo bana
sanada oyle gelebilir, bu ne dirki beleee deyip kapatma

Şimdi izleyebildim cnm.Çok havalı ve estetik ne güzel yapıyolar ya.Bence öncesi de sonrası da çok güzel bu dansın.Bu soruyu çok soruyorum farkındayım ama malum bilmiyorum pek bu ne dansı acaba=)
Ben salsaya gidemiyorum her zaman evdede partner yok bu aralar arayı açtım gibi sanki.Ama saol cnm bu konuda senle konuşmak çok iyi oldu çünkü bende sen gibi videolardan öğrenerek tek kişi yapılan bahsettiğin dansları evde yapmaya çalışıcam.Bazen diyorum ben öyle çok sosyal biri de deilimki öğrensem nerde kullanabilirim acaba? Hani illaki göstermek için deil de en azından eğlenmek için:) Sen mesela bildiğin bu dansları biyerlerde uyguluyomusun ))

genelde arkadas ortaminda oynariz..
hatta arkadaslarla ozel kizlar matinasi duzenleriz kendi aramizda
o zamanlar dokturuyorum

bide bende oyle cok sosyal degilimdir tanimadigim insanlarin yaninda hemen oynayamam
mesela kina gecelrinde fln oryantal muzik actiklarinda hemen oynayamam
ama biraz alistiktan sonra ortamda sasmimi gelirse oynarim..
kina gecesi demisken oyle cok sevmem dugunleri fln aslinda
anca yakinimin kina gecesiyse giderim
bunun ne dansi oldugunu bende cozebilmis degilim acikcasi
buna benzer baska bi dansta izlemedimki ..
:26:
ama kocaman bi ayna onunde kendimi dans ederken izlemek bile buyuk keyif oluyo benim icin
bence sende hicbiyerde uygulamasan bile kendin icin yap, insan birseyler yapabildikce mutlu oluyo

Evet cnm haklısın biliyo olmak bile mutlu olmaya yetiyo insan seviniyo cidden 1 2 bişi yapınca
Biraz geliştiriyim de baştan sona bi dans öğrenebilirsem ne mutlu bana

Zumba Fitness diye bi dans var demistim, aslinda bu bi dans turu degil..
fitnessi daha eglenceli yapmak icin
birsuru dans turlerini harmanlamislar katmislar karistirmislar bu cikmis ortaya..

icinde her tur dansi barindiran bi dans turu, yapanlar genelde kilo vermek icin yapiyo
fitnessin uzantisi oldugu icin.. bence gorsel olarak zarif ve cok estetik degil ama cok eglenceli..

enerji dolu bi dans , tanitim videosunu da ekleyeyimde fikir edinirsin boylece...

YouTube - Zumba Fitness DVD

ayy tam benlikmiş bunlar özellikle 2. video tane tane benim anlayacağım gibi anlatmış=)
sen böyle videolar denk gelirsen falan yine paylaşırsan çok sevinirim cnm linkleri topluyorum da ben)

Zumba fitnes hem görsel hem aktivasyon olarak çok güzelmiş.Ne şanslısın ya aslında,burda pek bi deişik alan yok çok kısıtlı.1 kaç tane dans salonu var onlarda salsa halk dansları yapıyo sayılır.Oysa ne çok yapılcak çeşit var.İsterdimki çıkıyım dışarı ben seçeyim farklı farklı danslar ama netten bakabiliyorum hiç olmazsa

ayy tam benlikmiş bunlar özellikle 2. video tane tane benim anlayacağım gibi anlatmış=)
sen böyle videolar denk gelirsen falan yine paylaşırsan çok sevinirim cnm linkleri topluyorum da ben)

tabiki canim paylasirim ne demek

bugun gittigim spor salonunda her hafta zumba dersi veriliyormus
ama uye olmak biraz tuzlu geldi bana, bi ogrenci olarak gelirim olmadigi icin sadece giderim oldugu icin uye olamam

bizim bi arkadas uye bi seferlik yaninda bedavaya arkadas getirebiliyomus bende bedavadan gittim bugun yane:86:

iste sana izlemeye doyamadiklarimda bitane daha
ay bayiliyorum bunlara yaaa

[video=youtube;2A3kubSuWQU]http://www.youtube.com/watch?v=2A3kubSuWQU[/video]

yav kızlar nerede yasıyorsunuz Ankara da yapan yok mu salsayı? BEn almanyadayken yapmaya baslamıştım cok da seviyordum ama geldim buraya kaldı, unuttum da sanırsam. Bi de orada ders için klübe filan gitmiyordum yapan arkadaslar vardı cafelerde dans klüplerinde dısarı cıkıp bişeyler içmeye gittiğimiz yerlerde (genelde latin yerleri tabi) 3-5 kişi biraraya gelince rahat rahat kendi kafamıza göre takılıyorduk, bilenler hareketleri gösteriyordu mekanlar muzik yapıyordu. Ben öğrenciyim zaten ders almaya param da yok partnerim de( Türkiye de böyle imkanlar yok mudur?

burdada Ragga nin baslangic adimlari anlatiliyo
ama Fransizca:26:

[video=youtube;XxAjGLudLMM]http://www.youtube.com/watch?v=XxAjGLudLMM&feature=fvw[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…