Evet cnm oluyo bu durum insanda bazen partner geç algılıyor ama ben şahsen daha çabuk öğrenmesi için elimden geldiğince sıkılmadan yardımcı oluyorum çünkü dansın biraz sosyal tarafı ağır basıyo,yani eğlenmek için yapıyoruz o yüzden tez canlı olup birbirimizi incitmeyelim dimi.Çünkü erkek arkadaşının da hevesini kaçırabilirsin,boşver geç öğrensin yeterki hareketleri geçte olsa tam öğrensin.Erkekler zaten dansla bizler kadar ilgilenmiyor,o yüzden sen onun için öğretici olabilirsin mesela
Ben dansa aslında ilk defa senin gibi eski sevgilimle adım atmıştım.O çok kıskançtı ama başkasıyla dans etmemi hiç problem etmedi.Çünkü dans moderndir,hernekadar yakınlık olsada bu sadece dans anında geçerlidir.2 mizde muhattaplığın dans dışına çıkmamasına hep özen gösterirdik.Bence erkek arkadaşın bu konuda yanlış düşünüyo.Önce sen ona başkalarıyla dans etmesini öner.en azından kendi yapınca anlar belki.Çünkü tek 1 partnerle dans edersen başka bir zaman başkasıyla dans ettiğinde enerji alıp verme durumunda zorlanabilirsin.Yani dans bilen biri herkesle dans edebilmeli.
Ayrıca biliyosun ve söylüyosunki dansda bütün komutları erkek veriyo,bize kalan komutları kombinasyonları uygulamak.Bundan sıkılmamalısın ve kabullenmelisin öncelikle :) Böyle düşünmen ilerlemeni engeller erkek ne yaptırırsa onu yap.Ben bazen kendimi bırakıyorum öyleki erkeğin yönlendirmesiyle bilmediğim kombinasyonları bile yapabiliyorum.
Erkek arkadaşına cesaret ver onu yönlendir öğret.Eksiklerini söyle.Ben mesela ona açık açık dedim senin komutlarını çoğu zaman yanlış anlıyorum anlayamıyorum ve yapa yapa düzelttik.Acelesi yok bu işin ne de olsa eğlenmek için yapıyoruz o yüzden biraz daha anlayışlı olki o da severek yapsın.Ben de hep komik göründüğümüzü düşünüyodum ama arkadaşıma bi gün telefonda videoya aldırttım ve izlerken bu benmiyim dedim,bi dene sende güvenin gelir =))