salonum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herseyiyle cok uyumlu ve modern bir salonunuz var.Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.Tablonuzu da pek begendim, doga resimlerine bayilirim..gule gule oturun..

çok güzel bi salon yaa bayıldım..bügün eşya alsam salonuma yine kahve alırım yine alırım..kahve asil bikere kardeşim..sson zamanlardaki evler gibi siyah beyaz merakı olanları anlayamayıorum zevk tabi ama bana çok ters..bide anlık moda bence..ama khave yıllarıdr modaydı şuan da moda bundan sonrada moda olmaya devam edecek... kahverengi mobilyada vazgeçilmez...kimsede inkar edemez...bende kahve kullanıyorum hato'cum çok şık salonun güle güle kullan..bu arada antre halısı bölümüne resim koydum canım umarım beğenirsin..( kahveye devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm) :)

tesekkurler... hali modellerine bakiyorum.. tavsiyelerinzede deger veriyorum...

ben açıkçası siyah beyaz salon tipinden hoşlanmamaya başladım herkes bunu yapmaya başladı ama halı çok güzel
zaten önemli olan da mutluluk huzur güle güle oturun

evet buradan öyle gözüküyor ama yorumlara baktım kahve yazıyor kahveyse hoş olmş bnde kahve seviyorum =)

evet buradan öyle gözüküyor ama yorumlara baktım kahve yazıyor kahveyse hoş olmş bnde kahve seviyorum =)

kahve severleri toplayalım bence arkadaşlar..:) siyah beyaz ve kırmızı mobilyalara karşıyım karşıyım karşıyım..destek bekliyorum :) yeter bu siyah beyazdan bıkkınlık geldi yahuu..:)

kahve severleri toplayalım bence arkadaşlar..:) siyah beyaz ve kırmızı mobilyalara karşıyım karşıyım karşıyım..destek bekliyorum :) yeter bu siyah beyazdan bıkkınlık geldi yahuu..:)
bence zevkler tartisilmaz .. kim ne renk istyorsa onu alsin .. onemli olarak severek almis olmasi...benimkinide begenmis olmaniza sevindim...

çok hoşmuş güle güle oturuun .. bişi sorucam yaa halının markası ne heryerde bakıyorm zebra halııı bulamadııım

beyazla ahşabı seviyorum ya bi kez daha anladım sizin eve bakınca

yemek odası ararken baktığım modeller de hep böyleydi ama son anda bi manevrayla tamamen ahşap aldım

çok hoş olmuş güle güle oturun

koltuklarınızı çok beğendim güle güle kullanın.acaba nerden aldığınızı ve ne kadara aldığınızzı yazabilir misiniz?????
aldgim yerle problem yasadim... oturma yerini iki parca sungerden yapmislar .. ben soyleyince gelip aldilar elyafla sarip geri getirmisler... yastik kisimlarinada koltuk artigi koymuslar... ben hic memnun kalmadim onlardan... bu ikinci klf koltugun .. cok uyduruk yapmslardi ilkini ... seninde bu insanlarla muhatap olmani stemem... ben pisman oldum... istikbalde fortin salon takimi olarak ayni koltuk satiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…