Kızlar fon perde önerisi yapabilir misiniz

Şu tarz birseyler bakabilirsin

Eklentiler

• IMG_3865.webp
    IMG_3865.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 63
1741251968679.webp

ben bu tarz fon perdelerini de çok seviyorum, mobilyanız ile uyum sağlarsa çok şık duruyorlar.
Abartısız ama şık.

IMG_9130.webp
Ben bu şekilde kullanıyorum rengi koyu gri. Koltuklar da hem koyu gri hem açık gri olduğu için tül de iki renk kullandım çok şık duruyor genel olarak bizde. Kadife ve tok bi kumaşı var netten sipariş etmiştim çok memnun kaldım

Eki Görüntüle 3554574 Ben bu şekilde kullanıyorum rengi koyu gri. Koltuklar da hem koyu gri hem açık gri olduğu için tül de iki renk kullandım çok şık duruyor genel olarak bizde. Kadife ve tok bi kumaşı var netten sipariş etmiştim çok memnun kaldım
Link atabilir misiniz ?? Benim koltuklarımın biri ve yemek masa sandalyelerim açık gri bir koltuğum ve bir berjerim de mavi.. nasıl birler alayım bilemiyorum tek renk daha şık geliyor ama hangi renk alayım gri mi mavi mi

Bence de tek renk daha şık durur ben fon perdeyi de koltukların ağırlıklı olan renginde koyu gri tercih ettim tül perdeyi iki renk aldım yukarıda görseldeki gibi. Açık renk koltuğuma uysun diye halıyı açık gri aldım böylece ton olarak ev boğulmadı. Sipariş verdiğim yere baktım sizin için ama sanırım satıcı trydaki sayfasını kapatmış aradım ama bulamadım. Karartma fon perde diye aramıştım ben. Yine de fikir olması açısından tekrar görsel eklicem size

Eklentiler

• 239063.webp
    239063.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 43
Bence de tek renk daha şık durur ben fon perdeyi de koltukların ağırlıklı olan renginde koyu gri tercih ettim tül perdeyi iki renk aldım yukarıda görseldeki gibi. Açık renk koltuğuma uysun diye halıyı açık gri aldım böylece ton olarak ev boğulmadı. Sipariş verdiğim yere baktım sizin için ama sanırım satıcı trydaki sayfasını kapatmış aradım ama bulamadım. Karartma fon perde diye aramıştım ben. Yine de fikir olması açısından tekrar görsel eklicem size
Ben hangi renk tercih etmeliyim sizce hiç bilemedim 🤷‍♀️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 38
Ben hangi renk tercih etmeliyim sizce hiç bilemedim 🤷‍♀️
Ben olsam yine gri yaptırırdım sanırım ya 😂 çok sevdiğim bi renk. Ama böyle benimki gibi kadife değil de saten gibi kumaşları oluyor ya böyle daha parlak görünüyor, Bence o tarz bi perdeyle çok güzel görünür açık gri spor şık Güle güle oturun bu arada 🧿

Ben olsam yine gri yaptırırdım sanırım ya 😂 çok sevdiğim bi renk. Ama böyle benimki gibi kadife değil de saten gibi kumaşları oluyor ya böyle daha parlak görünüyor, Bence o tarz bi perdeyle çok güzel görünür açık gri spor şık Güle güle oturun bu arada 🧿
Teşekkür ederim sende güle güle otur canım🙏

Back
X