salonum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Halını ilk gösterdiğinde katalogdan beğenmemiştim ama şık durmuş..Güle güle otur, güzel beğendim

çok güzel çok beğendim..güle güle oturun..salonunuz ne güzel büyükçe..benim salonum çok çok küçük..sizin yemek masanız nerde göremedim..

çok şık ve sade,güle güle kullan.

çok güzel ama konsol olmasada olurmuş. tv üniten şık ve ihtiyaca cevap verecek şekilde yapılmış. yinede güle güle kullan. bide halı basit durmuş gibi. gerçi fotodan daha iyi çıktığını söylemişsin. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

ben kahverengi mobilya sevmeyen biriyim. ne koltukta ne döşemede kullanmam ama ilk defa kahverengi tonları hoşuma gitti sizde. bence çok hoş olmuş salonunuz

MOBİLYADA KAHVE RENGİNİ PEK SEVMEM AMA SENİN MOBİLYALARIN VE EŞYALARIN ÇOK GÜZEL UYUM İÇİNDE OLMUŞ ÇOK BEĞENDİM GÜLE GÜLE OTUR CANIM

Salonun çok hoş. Mobilyaların ve koltukların benimkilere benziyor. Güle güle oturun.[/B][/B]

canım güle güle otur çok güzel olmuş bende kahve krem tonları pastel tonları severim ev mobilyasında daha ferah gösteriyor renkli şeyler beli bir zamandan sonra bayıyor beni sende bu tonlarda tercih etmişsin beğendim allah sağlıklı mutlu mesut oturmanızı nasip etsin

sagol... begendigine memnun oldum... aslinda koltuk istedigimden koyu oldu .. gerci gozum alisti.. gorus bildirdiginz icin tekrar tesekkurler...

çok beğendim ya. önceden görmüştüm salonunu. halın değişmiş ..böyle çok dha güzel olmuş. bir parça bile ne kadar değiştiriyor odanın havasını. ayrıca fon perdelerin ve yastıkların uyumuna da güzel olmuş..güle güle kullann

sizlerin yardimiyla oldu.... yazdiklariniz bana cok yardimci oldu... thanks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…