Salonum hakkında yorum yapın lütfen :(

ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...

aslindda koltuklarinizin sirt yastikarini ve fon perdeleri degistirseniz daha canli renkler alsaniz duvarlara da renkli tablolar olsa cok guzel olur bir de tv ye guzel bir unite olsa oraya da yine aksesuarlar alsaniz yakisir bence

koltukların rengi cok güzel...bence bu salon mavi renkli ayrıntılarla sahane olur.ama herseyden onemlısı gülerek otur cnm...kendi zevkini kat,mutlaka güzel olacaktır..

merhaba bence mobilya seçimleri çok güzel olmuş ... arkadaşların dediği gibi birazcık renge ihtiyacı var ... sadece kırlentlerin rengini değiştirmek yeterli ama turkuaz değil daha canlı pembe mor tonlarının karışımı olabilir . turkuazı severim ama soğuk bi renk yinede .... hem eşyalar bir yere kadar renk katar önemli olan insanlarla sıcaklık katılması... sevdiklerinizle sımsıcak bir ev olması dileğiyle :)

Fon perdelerin ve halıların turkuaz ve kahve tonlarında yapabilirsin.
o zamanda yerdeki parkelerin değişmesine gerek kalmaz. Hemde canlılık ve bütünlük oluşturur.
Ayrıca bunların desenli olması lazım. Çünkü koltukların düz renk.
Ayrıca her koltuğa 1-2 tane fon perdeni desenli kumaşından extrada 1-2 tanede turkuaz düz kumaştan yastık ekleyebilirsin.
masanın yan iki duvarına uzun bir birini tamamlayan 2 adet modern tablo asılabilir
3 lü koltuğun arkasındaki duvara otantik desenlerde bir örtüyü tablo gibi çerçeveletip asabilirsin.
sehpa ve masa üstüne bir kaç küçük obje konulabilir.
koltuk köşelerinin olduğu ölü bölgelere cam vazolarda büyükçe yapay çiçekler konulabilir

aslında gayet güzel mobilyaların ama halın renkli olabilirdi bence toz pembe güzel olurdu mesela

sık ama soğuk. duvar kagıdı veya stkırla susleyip reklendirebilirsin.

Çok güzel, belki istediğin gibi olmamış ama canını sıkmaya değecek bişey yok.
Biraz renk katarsan daha iyi olur tabii..
Arkadaşların da dediği gibi duvarlar boş, tablo, saat falan iyi olur...
Tv altına ve masa üstüne de renkli aksesuarlar falan koyarsan güzel olur bence :)

Güle-güle oturun...

Hiç kasvetli değil,çok natürel renkler seçmişsin.

Kasvetli gelmesinin sebebi,evde yaşam belirtisi olmaması olabilir:)
Evi ev yapan,içinde yaşayanlar ve izleridir.
Sizi yansıtan aksesuarlarla çok daha sıcak görünecektir.
Ki ben aksesuarcıya gidip,renk uyumuna göre rastgele seçilen aksesuarlara karşıyım mesela.
Zaman içinde seçilen,toplanan aksesuarlar,çok daha kişilikli duruyor.

Aksesuarların belli bir renkte olması gerekmez.
Ama yine de bu salonda turkuaz-somon pastel mavi-pastel pembe ikilisi güzel olabilir bence.

ben olsam koyu renk kızıllı parke yaptırırım kırmızılı bejli yuvarlak bir halı atarım ortaya ve açık renk fon perde ile daha sıcak bir hava katacak tül perde kullanırdım canım...

ama bu kadar değişim yapamıyorsan masana renkli tül örtü kıvırıp koyabilirsin yerlere büyük vazolar koyabilirsin müsait bir duvarın varsa mesela dar bir duvarın varsa dikey uzun bir tablo asabilirsin :)

bence renk konusunda sorun acik gorunuyo zaten ama arkadaslarin soyledidigi gibi renk katmalisin biraz yastiklar,tablo fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…