• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Testi-Aşılama-Pcos-Menepoz. Kafam aşırı karışık.

Aynısı benim de hep 28 günde bir olurdu öylesine doktora gittim pcos dedi amh yüksek çıktı ultrasonda bakıyor bir şey demiyor ben özelde 3 doktora gittim devlette 2 hiç tatmin edici cevap alamadım hala bilmiyorum pcos muyum değil miyim. En son gittiğimde bebeğim olduğunu öğrendim. Ama pcos bi sendrom yani.
Çok teşekkür ederim. Başka doktora gidicem muhakkak

Amh de adetli iken bakılıyor dimi? Gelecek ay ona baktırayım. Yüksek çıkması mı iyi düşük çıkması mı? Kusura bakmayın o kadar bilgisizm ki
3 üstü pcos diye yazıyor internette ama düşük çıkmasından iyidir bu kadındakı yumurta rezervini gösteren bir değer mesela bir arkadasımda amh 0.006 gibi aşırı düşüktü tüp bebek bile imkansız dendi ama doğal yolla tedavisiz hamile kaldı

3 üstü pcos diye yazıyor internette ama düşük çıkmasından iyidir bu kadındakı yumurta rezervini gösteren bir değer mesela bir arkadasımda amh 0.006 gibi aşırı düşüktü tüp bebek bile imkansız dendi ama doğal yolla tedavisiz hamile kaldı
Çok sağ olun gelecek ay ona baktırayım bi

Back