ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...
ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...
bence gayet hoş bu renksiz sade hali
herkesten bir parça etkilenip rengarek eşyalarla doldurursanız iyi bir sonuç elde edemezsiniz diye düşünüyorum
o yüzden birkaç renkli kırlent belki birkaç tablo yeterli olacaktır
fazla renk insanı sıkar sadelik her zaman daha güzeldir
hatta sıkıldıkça farklı renklerde yeni bikaç kırlentle salonunuzda sık sık değişiklik yapmış olabilirsiniz
son olarak asla duvar sitckerı ya da tv arkasına duvar kağıdı uygulamamanızı öneririm artık çok sıradan bir dekorasyon tarzı oldu her ikisi de
ayrıca ne kadar çabuk sıkılacağınızı tahmin bile edemezsiniz
bunlar da benim nacizane fikirlerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?