Salonum hakkında yorum yapın lütfen :(

hexeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
13
0
36
İstanbul
ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...

Eklentiler

• $Fotoğraf0186.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 156
  • $Fotoğraf0187.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 146
  • $Fotoğraf0188.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 134
  • $Fotoğraf0190.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 152
  • $Fotoğraf0189.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 137
  • $Fotoğraf0191.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 149
  • $Fotoğraf0192.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
Duvarlarınız boş gözüküyor. Resim yada tablo asarsanız salonu epey canlandırır. Koltuklarınızdaki yastıkların arasına farklı renkte yastıklarda ekleyebilirsiniz. Halı rengi olarak beyaz güzel ama sizin salonda biraz donuk kalmış,farklı bir renkte halı deneyebilirsiniz. : )

ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...

hexeee salonun gayet güzel ama yinede renklendire bilirsin koltuklarında renkli kırlentler yada koltuk rengine uyumlu açık renkli kırlentlerle eminim daha güzel olacaktır benimde salonum siyah beyaz ama sıkıldım koltuklarıma kırmızı kırlentler diktirdim çok güzel oldu siyah beyaz içimi baymıştı sanada tavsiye ederim bidene bence dediğin kadar kasvetli değil ama evine renk katabilirsen daha güzel görünür.

cnm koltuk yastıklarına canlı renkler ekle,yerde serili olan halı değil galiba peluş gibi geldi bana onun yerine şöyle canlı cunlu halılardan al duuvarlarına sticker aynalar al sağı solu da farklı objelerle süsle bence...

tatlım salonun çok guzel sadece halıyı biraz daha kahve tonları yapsan çokl daha guzel olucak

teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı ya halen pişmanlık safhasında olduğum için aksesuar olayına geçemedim ama tavsiyelerinize uyacağım teşekkür ederim...

güle güle kullan canımda biraz daha renkli olabilrdi çok boğucu ve renksiz kalmış

canım bak şimdi ; tv nin bulunduğu duvar varya işte o duvara güzel canlı siyahlı kırmızılı duvar kağıdı kapla ama zigon sehpanın yanında kolon varya işte oraya kadar sadece. sonra aynı duvar kağıdını dikdörtgen çerçeveye koy 3 lü kanepenin arkasındaki duvara as yani tv nin tam karşısına. sehpanaın üzerine kırmızılı istersen mor yeşilde olabilri seramik aksesuar al. evin sade kalmış sadece oun dışında gayet güzel kolay renklendirirnce hava katmış olursun koltuklarına kırmızı yada başka canlı renklerde kırlent almayıda unutma .hadi kolay gelsin

şimdi eve daha dikkatli baktımda kırmızı aksesuar yerine turkuaz kullanırsan kahveye uyumlu olur :)

Renksizliği aşmak gerek
Bana kalırsa aklında canlı bi renk belirle turkuaz yada lila gibi
Kanepelerinin kırlentlerinin bazılarını bu renkte diktir
Birde sandalyelerinin 2 bastakileride bu renkte kaplattır

Duvarların cok boş
3 parcalı tablolar var, onlardan asmak havayı hemen değiştirebilir

Birde ben hic ayna goremedim
Ayna ferahlık katar ortama
Dekoratif aynalar var onlardanda edinebilirsin

Son düzenleme:

bence gayet hoş bu renksiz sade hali
herkesten bir parça etkilenip rengarek eşyalarla doldurursanız iyi bir sonuç elde edemezsiniz diye düşünüyorum
o yüzden birkaç renkli kırlent belki birkaç tablo yeterli olacaktır
fazla renk insanı sıkar sadelik her zaman daha güzeldir
hatta sıkıldıkça farklı renklerde yeni bikaç kırlentle salonunuzda sık sık değişiklik yapmış olabilirsiniz
son olarak asla duvar sitckerı ya da tv arkasına duvar kağıdı uygulamamanızı öneririm artık çok sıradan bir dekorasyon tarzı oldu her ikisi de
ayrıca ne kadar çabuk sıkılacağınızı tahmin bile edemezsiniz
bunlar da benim nacizane fikirlerim..

haklısınız galiba...ççooook teşekkürler....

tatlım ben beğendim ama renk lazım tabi. parkeler açık renk olsa bir kaç büyük küçük aksesuarlarla süslesen. koltukların üzerine şöyle şık şallardan atsan. daha güzel olur gibime geliyor.

soft huzur verici bir salon hatta zigon sehbanı nerden aldın merak ettim ben de tam bu renkte istiyorum salon takımıma çok uygun...duvarın önündeki koltuğa renkli bir tablo asabilirsin renkli de aksesuarlala çok daha hoş olur bence ben de aynı konudan muzdaribim ama cevap gelmedi pek ...

canım odan ve eşyaların çok güzel. sadece masanın üstünü biraz renklendir. renkli yastıklar al ve bir adet renkli tablo bütün işi çözecektir canım. çokta fazla karışmasın. sade odalar her zaman daha huzurlu gelmiştir bana.

Tatlım pişmalık duyup kendini üzme, hayatta faniz şeyler için üzülmeye hiç gerek yok. Bu arada ben şahsen koltuklarının ve mobilyalarının rengini çok beğendim. Perdelerin muhteşem. Çok şık bir salon olmuş. Sadece arkadaşların da önerdiği gibi kırlentler ve bir iki renkli resimle salonunu tanıyamayacaksın. Renk konusunu sana bırakıyorum ama ben olsam kesinlikle kırmızı düşünürdüm. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…