Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatım öncelikle evini kum beji,şampanya,krem tonlarında boyamanı tavsiye ederim.hem halına uyar hem de odanı bu renkler ferah ve geniş gösterecektir. madem odanı yeniliceksin odanın perdelerini de stor yaptırmanı tavsiye ederim.odanı daha geniş gösterecektir.bol tüller her zaman kalabalık gösterir.ve asibuz arkadaşın da dediği gibi parça aynalar duvara monte etmen çok hoş olur (ikea da satılıo 4 parça şeklinde) odan çok şık olacaktıryerimseniben.
haklısın canım perde konusunda ama perde yaptırırsam bir de perde rengi düşünmem gerekecek bu arada ikea daki aynalardan alabilmem mümkün değil uşakta oturuyorum burda malesef şubesi yok ama buralarda ona benzer bişeyler araştırabilirim
renk tavsiyen için de çok teşekkürler a.s.
sağolun kızlar kum bejine baktım ilk boyanmış hali vardı boyacıda baktım bana koyu geldi odamı kapatacaktı o yüzden bu rengi seçtim ama bu da hoşuma gitti güzel oldu
slm arkadaşlar yatak odamı kırmızıya boyatmayı düşünüyorum yatak odası mobilyalarım siyah ve deri ağırlıklı ne dersin bi fikir verin. birde salonum ,siyah gri mobilyalarım var duvarın şu anki rengi sarı tonları.. ne renk eşyalarıma uyum sağlar bilmiyorum ya lütfen yardımcı oluuunnnn