• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonu hangi renge boyamalıyım?

ChoqSeqeR

hayırlısını nasip et ALLAHım
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
6.026
1.146
773
41

arkadaşlar burası salonum bu yıl badana yapılacak bu eşyalara ve halıya hangi renk boya uygun olur acaba fikirlerinizi bekliyorum

salonumda tek pencere var ve koyu renk kullandığımda odayı karanlık gösteriyor o yüzden açık renk tavsiyelerinizi bekliyorum...

Halındaki krem tonu kullanabilirsin çok şık duracaktır.Ve bence uzun oltuğu televizyonun karşı duvarına alman ve ve teklileri karşılıklı koyman odayı daha derin yapacaktır kestireceğin 20 ye 20 6 aynayı dikdörtgen şeklinde duvara yapıştırıp üstüne pembe ve tonlarında doğal taşlar yapıştırırsan oda baştan yaratılmış olacaktır.
Çok mu fazla fikir verdi birden sevgiler...

teşekkür ederim kızlar

kese kağıdını bende düşünüyorum ama odayı kapatırmı acaba diye tereddütlüyüm canım

Halındaki krem tonu kullanabilirsin çok şık duracaktır.Ve bence uzun oltuğu televizyonun karşı duvarına alman ve ve teklileri karşılıklı koyman odayı daha derin yapacaktır kestireceğin 20 ye 20 6 aynayı dikdörtgen şeklinde duvara yapıştırıp üstüne pembe ve tonlarında doğal taşlar yapıştırırsan oda baştan yaratılmış olacaktır.
Çok mu fazla fikir verdi birden sevgiler...

yok kız iyi oldu zaten fikirlere ihtiyacım var

bu resim odanın şuanki hali değil, bu düğünden önce mobilyaların ilk konuluş şekli daha sonra defalarca değişti zaten odanın dekoru

o resimdeki tv ve dolabı yok lcd aldık uzun koltuğun olduğu duvarda o duruyor şuan

bu resmi sadece eşya ve halıların rengine bakıp fikir yürütebilelim diye koydum

pc m de odanın yeni hali yoktu gece gece de çekemedim canım çok teşekkürler fikirlerin için

canım bende badana yaptım polisanın borak beji çok hoş oldu senin odanada uyar

adszofv.jpg

dediğin renk bu katologtaki mi canım eğer buysa boyandığın da da aynı bunun gibi mi oldu yoksa biraz açıldı mı ?

ayy tatlım kusura bakma yanlış söylemişim :oklava: :oklava: :oklava:
borakla sahra arasında gidip geldim benim ki sahra beji açık olan yani kusura bakma yahu kafa karışık bu aralar fazla tiner kokladım:)))
bu aralar borak sahra istanbul bejleri çok moda oldu boyayı aldığımız damda öyle dedi baya bi talep varmış

buz yeşılı mı buzul yeşılımı aklıma gelmıyor şuan ama acıkmı acık bır yeşıl rengı varla yok arası...
fakat dıkkat et markadan markaya cok fark var ıp ucu vereyım mar.....l ıle boyayabılırsın..

Son düzenleme:
kese kağıdı karanlık olabilir ama kum beji fena olmaz bence

yada halındaki pembe gibi çok toz pembe yada krem

evet canım şuan zaten halımdaki pembe tonunda bir renk duvarım erguvan diye geçiyor ama 1,5 yıldır bunu kullandım değiştirmek istiyorum artık kısmetse

buz yeşılı mı buzul yeşılımı aklıma gelmıyor şuan ama acıkmı acık bır yeşıl rengı varla yok arası...
fakat dıkkat et markadan markaya cok fark var ıp ucu vereyım mar.....l ıle boyayabılırsın..

buz yeşilini duymadım ama buz beyazı var sanki çoookkk açık yeşil tonu var içinde o renk mutfağımın ve koridorumun oraları çok aydınlık gösteriyor gerçekten rengi o rengi de beğeniyorum

hayatım öncelikle evini kum beji,şampanya,krem tonlarında boyamanı tavsiye ederim.hem halına uyar hem de odanı bu renkler ferah ve geniş gösterecektir. madem odanı yeniliceksin odanın perdelerini de stor yaptırmanı tavsiye ederim.odanı daha geniş gösterecektir.bol tüller her zaman kalabalık gösterir.ve asibuz arkadaşın da dediği gibi parça aynalar duvara monte etmen çok hoş olur (ikea da satılıo 4 parça şeklinde) odan çok şık olacaktıryerimseniben.

Çok açık bir pembe var, adı pamukşekerimiydi neydi f....boyada beyaz ama sanki çok hafif pembe parlıyo, çok açık şeker pembesi canım anlayacağın, hem klasiğe kaçmamış olursun bej falan, hemde koltukların yeşil, renkli uyumlu bir oda tasrlamış olursun, çok iddalı renkler odan küçük olduğu için boğar, sıradan bişeyi de sen istemiyorsun zannedersem, söylediğim renge bir bak umarım beğenirsin, uçuk ve güzel bir renk..

Back
X