- 13 Ocak 2020
- 44.414
- 166.809
- 33
Masada yemek yerken bağdaş kuran bennnBir kere denedim arkadaşımın ailesinin evine gitmiştik Konya’da. Ay ayaklarım kitlendi zor kalktım ahsjsj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masada yemek yerken bağdaş kuran bennnBir kere denedim arkadaşımın ailesinin evine gitmiştik Konya’da. Ay ayaklarım kitlendi zor kalktım ahsjsj
Siz niye bu kadar gerildiniz ki? İyi bişey söyledim aslında samimi olmadıklarınızı ağırlamama lüksünüz olması güzel dedim. Benim yok mesela. Samimi olmadıklarımı bırakın en son koreli iki adam ağırladımEvimde az eşya var. Bugüne kadar 8 evde oturdum en geniş evim şimdiki ve ben yeni yeni masa alsam mı diyorum. Ondan önce sıkışık oturmak için oraya buraya çekmem gereken mobilyaları tercih etmedim. Samimi değilsem de gelecekse nerede yemek yendiğini yadırgayacak ay ne garip diyecek biriyse kendi sorunu napabilirim yemek yedirdiğim masa da mutfakta sonuçta banyoya sofra kuruyormuşum gibi davranmanız komik değil mi
Salonda masa varsa ve mutfakta ağırlıyorsa ulan salona layık değil miyim diye düşünürüm Ama salonda masası yoksa garip gelmez yani.Siz niye bu kadar gerildiniz ki? İyi bişey söyledim aslında samimi olmadıklarınızı ağırlamama lüksünüz olması güzel dedim. Benim yok mesela. Samimi olmadıklarımı bırakın en son koreli iki adam ağırladım
Ve ayrıca evet bence mutfakta misafir ağırlamak tuhaf. Samimiyetim olan biri yapsa neyse der geçerim ama samimi olmadığım biri mutfakta ağırlarsa eğer zorunlu bir durum yoksa garipserim açıkçası.
Bununla karıştırdığını biliyordum jajjasjaBenim söz ettiğim şu ve bunun gibiler
Arkadaş konsol değil büfe ya da vitrin deniyor onlardan bahsetmiş,konsolu kurtardık ama onu da farklı şekillerde aksesuarlarla kullananlar var. Yine eğitimli durumuyla alakalı bir şey yok bence de.Konsol ben de sevmiyorum da eğitim durumuyla nasıl bağdaştırıldı orası enteresan
Samimi olmadığım insanları ağırlamak zorunda olduğum bi hayatım yok. Bana da samimi olmadığı insanları yemekte ağırlamak garip geliyor. Ne diyim daha bilmiyorum ki. Açıklama yaptım üstüne yeni bir şey sormuşsun onu açıkladım gerildi oldum. Böyle yani birimizin hayatı diğerine garip.Siz niye bu kadar gerildiniz ki? İyi bişey söyledim aslında samimi olmadıklarınızı ağırlamama lüksünüz olması güzel dedim. Benim yok mesela. Samimi olmadıklarımı bırakın en son koreli iki adam ağırladım
Ve ayrıca evet bence mutfakta misafir ağırlamak tuhaf. Samimiyetim olan biri yapsa neyse der geçerim ama samimi olmadığım biri mutfakta ağırlarsa eğer zorunlu bir durum yoksa garipserim açıkçası.
Normal bir evde salonda masa olmaması garip geliyor bana. 50 metrekare mutfağın vardır o ayrı mesele tabiSalonda masa varsa ve mutfakta ağırlıyorsa ulan salona layık değil miyim diye düşünürüm Ama salonda masası yoksa garip gelmez yani.
Masada yemek yerken bağdaş kuran bennn
Ayrıca zorunlu durum işte daha ne olsun salonda masam yok asldlflf kırk yılın başı kodaman misafir gelecek diye koskoca mobilyayı kendime külfet edemem. Salonda masa olsa orda yenir zatenSiz niye bu kadar gerildiniz ki? İyi bişey söyledim aslında samimi olmadıklarınızı ağırlamama lüksünüz olması güzel dedim. Benim yok mesela. Samimi olmadıklarımı bırakın en son koreli iki adam ağırladım
Normal bir evde salonda masa olmaması garip geliyor bana. 50 metrekare mutfağın vardır o ayrı mesele tabi
Hatun da tam bu sorunun cevabını arıyorNormal bir evde salonda masa olmaması garip geliyor bana. 50 metrekare mutfağın vardır o ayrı mesele tabi
Konsolu kurtardık jahajhahahhaArkadaş konsol değil büfe ya da vitrin deniyor onlardan bahsetmiş,konsolu kurtardık ama onu da farklı şekillerde aksesuarlarla kullananlar var. Yine eğitimli durumuyla alakalı bir şey yok bence de.
Bebeğim bu vitrin
Bununla karıştırdığını biliyordum jajjasja
ay evet bu sandım sjsjsjsjs siz de hemen hazırmışsınız saldırmayaArkadaş konsol değil büfe ya da vitrin deniyor onlardan bahsetmiş,konsolu kurtardık
Salonda masa olmaması tuhaf geliyor dedim ya. Hiç yemek masası olmayan normal aile evi görmedim ben. Çok elitsem demekAyrıca zorunlu durum işte daha ne olsun salonda masam yok asldlflf kırk yılın başı kodaman misafir gelecek diye koskoca mobilyayı kendime külfet edemem. Salonda masa olsa orda yenir zaten
Ben saldırmadım ya, şaşırdım sadece.ay evet bu sandım sjsjsjsjs siz de hemen hazırmışsınız saldırmaya
Salonda masa olmaması tuhaf geliyor dedim ya. Hiç yemek masası olmayan normal aile evi görmedim ben. Çok elitsem demek
O resmi ne yazarak buldun ki.ay evet bu sandım sjsjsjsjs siz de hemen hazırmışsınız saldırmaya
Nerelisin nerelerde yaşadın?Salonda masa olmaması tuhaf geliyor dedim ya. Hiç yemek masası olmayan normal aile evi görmedim ben. Çok elitsem demek