- 2 Temmuz 2013
- 3.675
- 7.859
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yer sofrasi mutfakta yemekten çok daha konforlu. Yeni yemek pişmiş küçücük yerde yemek mi yenilir.Takılmadım yer sofrasına bu kadar şaşırılmasına şaşırdım. Bizim buralarda çok yaygın. Sofra derken ayaklı ahşap sofra değil. Yere sofra bezi üzerine tek kullanımlık örtü seriyorum geniş kocaman sofra oluyor.
Takılmadım yer sofrasına bu kadar şaşırılmasına şaşırdım. Bizim buralarda çok yaygın. Sofra derken ayaklı ahşap sofra değil. Yere sofra bezi üzerine tek kullanımlık örtü seriyorum geniş kocaman sofra oluyor.
Yeni evliyim ve salonda yemek masam yok istesem sığardı ama bize çok pahalı geldiği için almadık.Mutfakta masam var ve bize yetiyor sırf almak için almayın ihtiyaç duyuyorsanız alın.Salon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Yer sofrasi mutfakta yemekten çok daha konforlu. Yeni yemek pişmiş küçücük yerde yemek mi yenilir.
Adkflflf ne diyeyim baya baya farklı kültürlerimiz var demek ki. Çevremdeki insanlar da buna alışkın. Yere sofra serip hadi buyurun deyince hayatlarının şokunu yaşamıyorlarYere örtü serip üstünde yiyorsunuz. Bu ahşap yer sofrasından daha şaşırtıcı benim için. Sizde yaygınmış ben hiç o şekilde yemedim. Birinin evine gitsem yere örtü serip hadi buyurun dese hayatımın şokunu yaşardım herhalde
Aslında okadar şaşıracak bir durum değil anadolunun çoğu yerinde yer sofraları meşhurdur kültürdür.Siz öyle büyümemişsinizdir anlarım ama denemenizi tavsiye ederim çok rahat oluyorYere örtü serip üstünde yiyorsunuz. Bu ahşap yer sofrasından daha şaşırtıcı benim için. Sizde yaygınmış ben hiç o şekilde yemedim. Birinin evine gitsem yere örtü serip hadi buyurun dese hayatımın şokunu yaşardım herhalde
Bağdaş kurdum mu vay ki vay konforun tillahıKonforlu mu? Yere oturarak iki büklüm yemek yemenin nesi konforlu?
KesinlikleAdkflflf ne diyeyim baya baya farklı kültürlerimiz var demek ki. Çevremdeki insanlar da buna alışkın. Yere sofra serip hadi buyurun deyince hayatlarının şokunu yaşamıyorlar
Kimsenin de evi amerikan mutfak değil sanırım herkes koku olur yenmez dediğine göre amerikan mutfaklarda da misafir ağırlanıyor ya koku da o kadar olmuyor aspiratör var havalandiriliyor da.
Aslında okadar şaşıracak bir durum değil anadolunun çoğu yerinde yer sofraları meşhurdur kültürdür.Siz öyle büyümemişsinizdir anlarım ama denemenizi tavsiye ederim çok rahat oluyor
Alışıyon zamanla ahajdjfBir kere denedim arkadaşımın ailesinin evine gitmiştik Konya’da. Ay ayaklarım kitlendi zor kalktım ahsjsj
Ben çok garipsemistim ya . Eşimin ailesinin evinde masaya sığmayınca kalabalık olunca yere bir örtü serdiler . Adına da sofra diyorlar ama ayaklı ,tahta bir yukselti değil . Direkt örtünün üzerine tabak koyuluyor yere sıfır olacak şekilde . İdareten bi iki kez yapılır belki ama onun dışında hiç rahat bir durum değil.Bir kere denedim arkadaşımın ailesinin evine gitmiştik Konya’da. Ay ayaklarım kitlendi zor kalktım ahsjsj
Oyle bir swy gorsem ben de sok yasardim muhtelemen .33 yasindayim en son 5-6 yasinda dedemlerin evinde gormustum o konseptiTakılmadım yer sofrasına bu kadar şaşırılmasına şaşırdım. Bizim buralarda çok yaygın. Sofra derken ayaklı ahşap sofra değil. Yere sofra bezi üzerine tek kullanımlık örtü seriyorum geniş kocaman sofra oluyor.