- 11 Nisan 2019
- 1.262
- 3.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim salonumda var 10 senedir fln daha bir kez kullandınmı diye sor yok vallahi kullanmadım,mutfakta yemek yiyoruz,annem al kızım yemekli misafir gelir arkadaşların gelir vs dedi ama kim gelecek o kadar kalabalık,ama olmasada sanki bir eksiklik var gibi olurdu,hep öyle alışmışız ya.Salon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Ay buna da çok katıldım linç is comingbaşıma bir iş gelmeyecekse; şu sihirli sehpalar kadar estetiksiz şey nadir bulunur. bence bunu tercih etmeseniz daha iyi olur.
Kalabalıkla ne alakası var ki? İki kişi de gelse yemek masasına oturulabilir.benim salonumda var 10 senedir fln daha bir kez kullandınmı diye sor yok vallahi kullanmadım,mutfakta yemek yiyoruz,annem al kızım yemekli misafir gelir arkadaşların gelir vs dedi ama kim gelecek o kadar kalabalık,ama olmasada sanki bir eksiklik var gibi olurdu,hep öyle alışmışız ya.
Salon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Ay valla hangi öneride görsem tansiyonum düşüyor alir kucağımda tepside yerim daha güzel olur.başıma bir iş gelmeyecekse; şu sihirli sehpalar kadar estetiksiz şey nadir bulunur. bence bunu tercih etmeseniz daha iyi olur.
ben tercih etmiyorumKalabalıkla ne alakası var ki? İki kişi de gelse yemek masasına oturulabilir.
Askdkflfl ne var bunda ailem çevrem burjuva değil. Çok güzel tek kullanımlık piknik örtüleri var sofrabezinin üzerine seriyorum hop yiyip kalkıyoruz. Hoş 8 yıllık evliliğimde 8 kez ihtiyaç duymadım o ayrı.
Askdkflfl ne var bunda ailem çevrem burjuva değil. Çok güzel tek kullanımlık piknik örtüleri var sofrabezinin üzerine seriyorum hop yiyip kalkıyoruz. Hoş 8 yıllık evliliğimde 8 kez ihtiyaç duymadım o ayrı.
Takılmadım yer sofrasına bu kadar şaşırılmasına şaşırdım. Bizim buralarda çok yaygın. Sofra derken ayaklı ahşap sofra değil. Yere sofra bezi üzerine tek kullanımlık örtü seriyorum geniş kocaman sofra oluyor.Niye bu kadar takıldınız anlamadım. Hayatımda bir kere yedim yer sofrasında onda da başka bir ile çok yaşlı insanların evine gitmiştik. Güncelde belli bir yaşın altındaki insanların kullanıyor olmasına şaşırdım evet. Şuna da şaşırdım çok kalabalık olursa yere sofra atıyorum yazmışsınız. Zaten küçücük bir şey değil mi yer sofrası, çok kalabalıkta insanların tabağı çanası, kendisi nasıl sığıyorsunuz?