Salonda sigara içme derdi

Ne münasebet
Ben ve eşim sigara içeriz.ama asla salon ya da mutfakta değil.yağmur da yağsa,kar da yağsa balkonda.
Daha hiç kimseye müsade etmedim.ama ısrar eden de olmadı
Şunun da etkisi olabilir.ben gittiğim evlerde sigara içmek için balkonun müsait olup olmadığını soruyorum.aman nolcak canım iç burda biz de içiyoruz diyor kimisi.net bi şekilde reddediyorum.belki o yüzden bende salonda içmeye teşebbüs etmiyorlar :)

Sanırım ben pek hoşgörülü bir ev sahibi olmadığım için evimize gelenler artik alıştı, esim kibarlık gosterip mutfağa gidin isterseniz desede onlar paşa paşa balkona çıkıyorlar. Ayrıca su dönemde misafir ağırlamak mi

Bilmem ki bize de gelen içmezdi ama kendi evinde de içen olmazdı. Eşim de içiyor başkasının evinde. Ondam içiyor olabilirler.

ben ergen kafamla !annemle-babamın kül tablosunda kül gördüğümde kül tablolarını, çay tabaklarını gözlerinin önunde camdan atardım.kışın ortasında onlar uyurlarken butun evın camlarını açar d.tlerini dondururdum .babamda öyle böyle değil baya sertti yani.bende asi ve zor olduğumdan başedemezlerdi..sonunda bıraktırdım. kaldı ki eşim evde içecek. -20 lerde eşimde dahil ,kardeşlerim hep balkonda vapurladılar. gelenlerde. sert ve net olacaksın bu konuda. zararı kanıtlanmış sağlık açısından baya tehlıkelı hatta pasif içicilik dahada tehlikeli. eşin güzelden anlamıyorsa anlayacağı dılden konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…