- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Naptınız geldi mi misafir ?
İnşallah laftan anlar misafiriniz, gerekirse sert olun önemli bir konu bence. Bizleri haberdar edin kolay gelsin şimdidenYarın geliyor bekliyorum. Eşimi de uyardım şimdiden
evde içilmesi zaten kötü ama su gunlerde mısafır gelıyor ve kabul edıyor olmanız daha kotu.
Teyze kanser tedavisi için geliyor. Otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık.
kanser daha iyi yayılsın diye mi içiyo cigaraları? aferin ona gerçekten.
Ne münasebetKızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Gecmis olsunda hastaneye girecek cikacak falan. İnsallah tasimaz sizedeTeyze kanser tedavisi için geliyor. Otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık.
Hem kanser hem sigara hem salgin.Teyze kanser tedavisi için geliyor. Otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık.
Dua ette yarın birgün çocuk olunca da aynını yapmasınlar.. o zaman gerekirse alma evine bu tipler çocuğunun yanında da içer el kadar bebeninZaten bunda alınacak ne var bilmiyorum. Perdemi yaktıkları için ben alınmalıyım daha taksidi bile bitmedi.
Kardeşinin çocuğu vardı sanki bakıyordun sen değilmiydin oBebegim yok ama ben hamileyken de eşim, başkaları yanımda içiyordu. Bu teyze içmiyordu ama o zaman. Sonra düşük yaptım o sebeple bebek yok.
Ne münasebet
Ben ve eşim sigara içeriz.ama asla salon ya da mutfakta değil.yağmur da yağsa,kar da yağsa balkonda.
Daha hiç kimseye müsade etmedim.ama ısrar eden de olmadı
Şunun da etkisi olabilir.ben gittiğim evlerde sigara içmek için balkonun müsait olup olmadığını soruyorum.aman nolcak canım iç burda biz de içiyoruz diyor kimisi.net bi şekilde reddediyorum.belki o yüzden bende salonda içmeye teşebbüs etmiyorlar :)
Gecmis olsunda hastaneye girecek cikacak falan. İnsallah tasimaz sizede
Dua ette yarın birgün çocuk olunca da aynını yapmasınlar.. o zaman gerekirse alma evine bu tipler çocuğunun yanında da içer el kadar bebenin
Kardeşinin çocuğu vardı sanki bakıyordun sen değilmiydin o
Hâlâ sen bakıyorsan evde çocuk var icirtme diyecektimAa evet ama şimdi kardeşim bakıyor. Çok da iyi ilgileniyor
Ne eşinizin ne misafirlerinizin size hiç saygısı yok.